mynewspapers.net

Hur man VINTERBONA min Lance lastbil husbil

Hur man VINTERBONA min Lance lastbil husbil


Du har spenderat de varma månaderna trampande om i din husbil, och nu är det dags att lägga undan för säsongen. Om du vill winterise din Lance lastbil husbil på rätt sätt, planera att tillbringa större delen av dagen att slutföra uppgiften. Varje Lance lastbil husbil kommer med ett komplett bruksanvisning med instruktioner för hur du lagrar din RV.

Instruktioner

• Rensa ut alla mat och ätbara material från hyllor, kylskåp och andra platser i husbilen. Glöm inte om saker som tandkräm och munvatten, som kan vara attraktiva för skadedjur. Torka av alla ytor för att ta bort matrester och vakuum inre av husbilen.

• Ta bort propan tankar från husbilen och placerar en täcka över gasventiler.

• Avlopp vatten linjer, på gång sedan för att ersätta vatten med giftfri glykol. Först öppna vatten värmare avloppet, normalt finns på undersidan av enheten. När vattnet dräneras, ersätta kontakten. Bifoga en SKROVMÅL slang till slutet av din stad vattenledning, och använda en luftkompressor blåsa vattnet från varje rad som vatten. Öppna din vattenventiler i dusch, diskbänk och kylskåp en samtidigt för att tömma dem, se till att öppna både varma och kalla ventiler.

• Byt ut vattnet i raderna med giftfri glykol, att hålla rören från frysning. Du kan köpa rosa-färgade frostskyddsvätska på de flesta RV och camping leverans butiker. Lance lastbil campare har en valfri winterising bypass line så du slipper fylla din vattentank med glykol. Använda bypass linjen att dra vätska från din flaska frostskyddsvätska genom vattenpumpen och i RV rören. När dina kranar har rosa vätska kommer ut dem, har du tillräckligt frysskydd i rören.

• Använd Lances husbil knektar för att placera lastbil husbil på plats kommer det att sitta för vintern. Var noga med uttagen är korrekt ansluten.

• Fyll i några hål i botten av husbilen med spackel eller tejp att förhindra gnagare åtkomst. Möss kan ange ett rum genom en nickel eller ens ett öre-storlek hål, så grundlig.

• Anges flera ant fällor i varje hörn av husbilen till hindra insektsangrepp.

• Placera en fukt-förebygga enhet som Dri-Z-Air i husbilen, att hindra fukt från att förstöra stoppning och invändiga ytor.

• Täck husbil med ett lätt material att förhindra skador på Sol och regn. Om du lagrar din husbil under ett område som omfattas kan du hoppa över detta steg, som täcker tenderar att hålla fukt.