mynewspapers.net

Hur man vinner på klo maskin

Hur man vinner på klo maskin


En klo maskin är ett spel som erbjuder spelare en chans att slå spelet och vinna ett pris. Klo-maskiner finns vanligtvis i butiker och vädjan till shoppare på grund av priser som inkluderar uppstoppade djur, leksaker och klockor. Dock kan det vara svårt att vinna ett pris. Antalet klor på en maskin kan avgöra dina odds att vinna ett pris.

Instruktioner

• Omfattning ut en maskin som har fler än två klor. Titta även på en maskin innan de spelar. Klo-maskiner är utformade för att dela ut ett pris efter ett visst antal lekar. Det bidrar till att utveckla en strategi för att vinna på en klo maskin.

• Avgöra om din maskin har en inställning för grepp. Du vill inte att din klo grepp att vara för lös, eller så förlorar du din vinst. Leta upp ett pris du skulle vilja vinna innan du sätter in pengarna i en maskin.

• Klocka för leksaker som ser lätt att greppa, som en leksak som ligger på toppen av en hög. Leksaker som packas och inklämd i en maskin inte kommer att erbjuda en lätt seger. Klo-maskiner kan inte lyfta leksaker som har en lem begravd.

• Var uppmärksam på din maskins timer. Tillbringa några sekunder manövrering din klo över en leksak, undvika maskinens hörn. Leksaker mot hörnen av en klo maskin är svårt att vinna.