mynewspapers.net

Hur man vinner en vädur hane hjärta

Hur man vinner en vädur hane hjärta


Män födda under tecknet Väduren påverkas av planeten Mars. Deras personligheter avspeglar den brinnande planeten. De är naturligt passionerad, energisk, oberoende, fet och spontan. Dessa män är ambitiösa och hårt arbetande, och uppskattar en partner som har liknande värden. De är åtgärdsinriktade. De ser sig själva som ledare och flytta djärvt i riktning mot sina mål. Du måste kunna hänga med i takten i en Väduren man och har hjärnor att utmana honom om du vill vinna hans kärlek.

Instruktioner

• Vara dig själv. Väduren män hatar ytlighet och falskhet. De är öppen och ärlig med sina vänner och förväntar mig detsamma av dig. Bli inte rädd att taktfullt framföra dina åsikter och övertygelser eller håller inte med honom. Förtroende för dig och vem du är är attraktiv och tilltalande.

• Tar tid och omsorg i ditt utseende. Alla män, och Väduren män är inget undantag, uppskattar skönheten i en kvinna. Motion för att hålla kroppen i form och din energi och tänka klart. Bära rena kläder som kompletterar din naturliga skönhet. Forma håret och bära smakfull make-up för att framhäva dina bästa egenskaper. Ta hand om ditt utseende är en viktig del av din sex appeal.

• Andas hög positiv energi. Väduren kvinnor är mycket energisk och behöver en partner som kan komplettera sin energi, inte drar sig för det. De älskar utmaningar och äventyr och lockas till extroverts. Skina din energi runt din Väduren man. Bjuda in honom till spännande äventyr och händelser som han aldrig har upplevt tidigare. Visa honom du är modig, intressant och fet utan att gå över toppen, och han kommer att dras till dig.

• Umgås. Väduren män är mycket sociala killar. De har många vänner och umgås med många människor. Vara öppen för sociala situationer och samtala med sina vänner. Prata, skämta och skratta med din Väduren man. Visa honom att du är intelligent, kvick och socialt charmiga. Deras sociala gruppen är en viktig del av deras liv och om du vill vara en del av det, måste du vara säker på din konversation färdigheter.

• Stödja din Väduren man. Vad hans tycke, uppmuntra honom och Visa intresse i sin strävan. Väduren män är mycket passionerad och deras arbete är nära sitt hjärta. Lyssna på vad han säger och hur han känns. Om du visar honom att du uppskattar hans arbete, kommer han att se att du är mer än bara en möjlig kärleksintresse, men en värdefull vän.