mynewspapers.net

Hur man vinner en mans hjärta

Hur man vinner en mans hjärta


För att vinna en mans hjärta, måste man vara förståelse och slag. Män tror de är alltid roliga så har humor är något kvinnor som kommer att hjälpa också. Vinna din väg in i en människas hjärta kan göras genom att praktisera några steg.

Instruktioner

• Förstå din man och varför han gör vad han gör. En människa behöver en kvinna som kan lyssna och inte vara fördömande, oavsett hur ringa eller dumma samtal ljud. Lyssna och göra kommentarer som visar oro. Uppmärksamma honom och göra honom känner han är enda i världen.

• Utveckla en stark känsla för humor. En man kan tycker något är roligt att en kvinna finner äckligt, men en kvinna kan finna sig behöva spela med skämtet att vinna mannen i sina drömmar.

• Lära sig att laga. Middagar och en touch av romantik gör hjärtat växer fonder. Inte alla måltider bör vara fem-stjärniga måltider, men smaken är viktigare. Lära sig att laga hans favoritmat, och du ska få ännu mer poäng.

• Borsta upp dina färdigheter i sovrummet. Män har en bra tid och sexuella aktiviteter är alltid ett sätt att hjälpa i samma departement. Lär dig att experimentera med olika positioner och typer av sexuell njutning.

• Håll ett rent hus. Hålla allt snyggt och lämna aldrig smutsig disk eller smutstvätt liggande. Det gör att du ser som du har det alla tillsammans.