mynewspapers.net

Hur man vinner en home makeover

Hur man vinner en home makeover


Hem makeover program har blivit allt vanligare på TV. Om du har det minsta intressen i utsmyckning eller renovering, har du förmodligen sett en av dessa visar. Vissa makeover visar helt enkelt om projektet till hands, medan andra är mer dramatisk--i dessa, en makeover besättning kan "invadera" en familj hem och renovera det medan familjen är på semester. Om du är intresserad av att vinna en gratis home makeover, oavsett om du vill vara på TV, måste du veta var du ska leta.

Instruktioner

• Ta ett omfattande antal bilder av rummet du vill ha renoverat, eller till och med ditt hem själv. Se till dina bilder har tillräcklig belysning och är i fokus, så att den som ser över dem kommer att kunna enkelt se dem. Bilderna bör förklara varför ni vill vinna en home makeover. Med andra ord bör de visar din brist på skicklighet som en designer eller dekoratör.

• Titta på så många hem makeover program som möjligt. Dessa visar kan inkludera "Extreme Makeover: Home Edition" och "När du var ute." TV-nät som ofta luft denna genre av Visa inkluderar ABC, hem och trädgård TV, The Learning Channel och DIY Network. När du tittar på dessa visar, ägna särskild uppmärksamhet åt den information som finns i eftertexten. Om du använder en personlig videobandspelare, kan du spela in program för att du har tid att läsa krediter. Krediterna innehåller ofta information om hur man ansöker om en home makeover.

• Skicka ett urval av de bilder du har tagit, och en skriva upp om varför du hoppas på att vinna en home makeover, till den uppgivna adressen i seriens poäng. Gör din uppskrivning som klart och koncist som möjligt, och använda bilderna som bevis.

• Besök byggvaruhus i din stad. Många av dessa berättelser, bland annat Home Depot och Lowes, ofta annonsera hem makeover eller renovering tävlingar. Dessa tävlingar får sponsras av butiken själv eller av ett märke som säljs i butiken. Beroende på detaljerna i tävlingen måste du fylla i en anmälningsblankett som förklarar varför du skulle gynnas av en home makeover, samt tillhandahålla bilder.

• Ange så många tävlingar som möjligt. Eftersom många andra människor kommer också att gå in i dessa tävlingar, är dina chanser att vinna smal. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att tillhandahålla en kvalitet post (uppskrivning och bilder) och ange så många tävlingar som du kan hitta.