mynewspapers.net

Hur man vinner en fiskarna kvinnas hjärta

Hur man vinner en fiskarna kvinnas hjärta


Astrologer kallar fiskarna de mest ömmande zodiacteckenet. Född mellan 20 februari och 20 mars, är fiskarna ofta liknas vid en fisk som simmar i en flod, kan gå med strömmen, flexibel och böjlig. Fiskarna kvinna sägs vara höjdpunkten av kvinnlighet, mjuk, omtänksam och mild. Astrologer säga de har en kuslig förmåga att locka män och är obotlig romantiker med en rik fantasi liv. Som känslig och medkännande partner är de väl anpassade till varaktig och meningsfulla relationer.

Instruktioner

• Vara hennes stödsystem. Astrologer säga fiskarna kvinnor kan lätt gå vilse i sina rika fantasivärldar och kan bli allvarligt besvikna när deras fantasier smulas sönder eller inte besannats. Ge henne styrka och struktur. Stödja henne och hjälpa henne att förverkliga sina drömmar.

• Vara äkta. Enligt astrologer, fiskarna kvinnor är mycket intuitivt och kanna lätt fläck en lögnare. Om du har baktankar, vet hon. Vara ärlig och rättfram eftersom om hon tvivlar du, astrologer säga hon ska köra i stället för att ge dig en andra chans.

• Förstå henne. Del av fiskarna kvinnans rik fantasi liv är romantik. Astrologer säga att fiskarna kvinna vill ingenting mer av livet än att vara djupt och villkorslöst älskade. Ge henne den romanen hon längtar. Gå bortom choklad och rosor, vara kreativ och Visa henne du förstår henne och älskar henne.

• Vara snäll. Som mycket känsliga människor fiskarna tar kvinnor inte bra kritik. Astrologer säger att de behöver en partner som är alltid snäll, omtänksam och stödjande och som inte retas. Astrologer också säga de är lätt skada av avvisande så att acceptera deras fantasifulla drömmar och kreativa ambitioner.