mynewspapers.net

Hur man viker ett brev till en stjärna

Hur man viker ett brev till en stjärna


Skriva brev förbättrar barnens stavning, interpunktion och skrivsätt. Uppmuntra ditt barn att skriva genom att ge dem kvadratiska papper och visar dem hur man viker den färdiga bokstäver in i stjärnor. Stjärna origami fold är lätt för nybörjare och fungerar bra med många olika storlekar och typer av papper. Det gör dubbelsidiga stjärnor av ensidig omslagspapper så kan du hänga en galax av stjärnor i silver och guld från taket.

Instruktioner

Gör en "Waterbomb" bas

• Skriv brevet på en kvadrat pappersark.

• Placera pappers-höger ner på ett bord. Till höger är den sidan du visar på den färdiga stjärnan.

• Vik papperet på mitten genom att de övre hörnen till träffa den nedre hörnen. Tryck på globlinjen ordentligt. Veckla upp. Vända papperet 90 grader och upprepa här fållan. Veckla upp.

• Vik papperet på mitten diagonalt genom att sammanföra två motsatta hörn. Tryck på globlinjen ordentligt. Veckla upp. Vik pappret på mitten diagonalt genom att sammanföra de andra två motsatta hörn. Tryck på globlinjen ordentligt. Alla fyra veck ska vara vänd åt samma håll och bör uppfylla i mitten av papperet. Utvecklas inte sista diagonalen luckan.

Skapa stjärnan

• Placera triangeln på bordet med luckan på toppen. Vik övre vänstra hörn ned tills den vänstra halvan av den övre kanten möter den första vecket på vänster sida. Vänd på papperet och upprepa detta.

• Plocka upp papper av båda nedfällt hörn med en i varje hand. Ta vänster hand till höger och höger hand till vänster med vänster hand på topp tills händerna kors. Centrum veck i pappret kommer att vika ut och de punkter du håller kommer att korsa över varandra. Sedan hela pjäs kommer plattar och du kommer att vara kvar med en platt 8-sidig form. Centrum av formen kommer att se ut en "Star Trek" badge.

• Vik punkten till vänster ner till touch höger peka på botten av formen "Star Trek". Tryck på globlinjen ordentligt. Vänd på papperet och upprepa här fållan.

• Vik det översta lagret av papper upp och till vänster för att bilda den fjärde punkten av stjärnan. Justera luckan tills det ser ännu. Tryck på globlinjen ordentligt. Vänd på papperet och upprepa detta gånger att bilda den femte punkten av stjärnan.