mynewspapers.net

Hur man värma potatis gratäng

Hur man värma potatis gratäng


Oavsett hur noga planeras en måltid, finns ibland matrester. Även om ofta mat butt skämt, om beredd och upphettas ordentligt, är matrester en välsignelse att upptagen kockar. I själva verket förbereda många tid-medvetna kockar speciella rätter som potatisgratäng, med avsikt att frysa och återuppvärmning dem senare. Potatisgratäng, rik med grädde och ost, kan förvandla en enkel varmrätt till en speciell måltid och inte svårt att värma ordentligt.

Instruktioner

• Ta bort de fryst potatisgratäng från frysen. Lämna fukt-resistent papper eller folie på toppen av pannan. Placera behållaren i kylskåp delvis Tina.

• Ta bort det fukt-resistent papperet från toppen av pannan. Om potatisen ser torr, häll en liten mängd mjölk på toppen; beroende på mängden potatis, kan detta variera från 1/4 till 1/2 kopp.

• Strö över strimlad ost ovanpå potatisen. Du kan använda samma sort som används i det ursprungliga receptet eller en annan sort för att lägga till en annan smak.

• Täck formen med aluminiumfolie och Lägg i en förvärmd 400-graders ugn. Grädda tills potatisgratäng inre temperatur når 73.9 grader C.