mynewspapers.net

Hur man värma Honey ugnsbakad skinka

Hur man värma Honey ugnsbakad skinka


HoneyBaked Hams är en varumärkesskyddad varumärke skinka som HoneyBaked Ham företaget sålde. Dessa ben skinka är genomkokt och spiral skivade genom en process som uppfanns av företagets grundare, Harry J. Hoenselaar. Enligt den information som tillhandahålls av företaget, serveras skinka bäst vid rumstemperatur och återuppvärmning dem kan resultera i skinkan torka ut. Långsamt reheating skinkan i en täckt långpanna kan hjälpa förhindra uttorkning och ge en läckra, heta presentation av denna populära skinka.

Instruktioner

• Värm ugnen till 325F. Lägg skinkan i långpanna med den skurna sidan av köttet vilar på botten av pannan. Skinkan kommer att likna en kotte, med punkten på toppen.

• Fyll långpanna med ca 1 tum vatten.

• Täck skinkan och pannan med aluminiumfolie, tätt försegla folien runt kanterna av pannan. Tätning av skinkan i pannan med folien kommer att hålla i fukt, hindrar skinkan från uttorkning. Gör ditt bästa att göra tätningen så komplett och så lufttätt som möjligt. Om skinkan är mycket stor, kan du behöva ansluta sig till två bitar av aluminiumfolie att göra ett stort ark. Se Tipsavsnittet för ett tips på hur man gör detta.

• Baka skinkan i 45 till 60 minuter. Mycket stor skinka kan behöva så länge som 90 minuter. Skinkan ska värmas genom och redo att tjäna.