mynewspapers.net

Hur man värma friterade räkor

Hur man värma friterade räkor


Friterade räkor är en gemensam mat objekt, och även om det är mest populära i södra USA, serveras världen i diners, restauranger och hem kök utrustat med en fritösen. Dock kan reheating friterade räkor som var krispiga och saftiga utmanande, eftersom smeten tenderar att falla av och förlora mycket av sin crunch, medan räkor har en tendens att torka ut och bli mindre fuktigt. Friterade räkor kan upphettas, dock, och mycket av den ursprungliga kvaliteten kan behållas med ordentlig uppvärmning-metoden.

Instruktioner

• Värm ugnen till 177 grader Celsius.

• Placera ett ark vaxat papper i en långpanna med tjocka väggar. Vaxat papper bör vara lite mindre på alla sidor än långpanna. Detta håller överflödig olja används för att steka maten från början från att vara återabsorberas som räkor blir varma, som kan göra dem blöt och falla sönder lätt.

• Placera friterade räkor på toppen av vaxat papper, lämna ca 1/2 tum utrymme mellan varje bit att hålla dem från att fastna som de värma.

• Lägga långpanna i ugnen i 15 minuter och låt räkor att värma med ugnsluckan stängd.

• Ta bort räkor från ugnen och äta, eller skära en i halv för att testa dess värme. Om räkor är särskilt stora eller har en tjock smet beläggning, kan de behöva gå tillbaka i ugnen för en extra fem till 10 minuter, beroende på personliga preferenser.