mynewspapers.net

Hur man värdparten en 1960-taletVärd en 1960-talet temafest kan vara ett roligt sätt att föra samman människor du känner och fira en tid känd för anti-war protester, Woodstock och musik av artister som Janis Joplin och Jimi Hendrix. 1960-talet part temat rymmer tillräckligt mångsidiga för partiet gäster i alla åldrar att ha kul.

Instruktioner

• Design inbjudningar med ett peace-tecken i bakgrunden. Berätta för gästerna att sätta på sina sandaler, klocka botten jeans och slips-die Linnen för en svängig 60-fest!

• Dekorera med röda lampor, fred symboler, smileys, rainbow serpentiner, bränna rökelse och pärlbeströdda gardiner. Täcka tabeller i psykedelisk-färgat tyg. Har en "Austin Powers" film spelar på din TV.

• Lager en makeover område för gäster som dyker upp utan en 1960-talet outfit. Detta kan inkludera sandaler, tie-dye t-shirts, snusnäsdukar, Afro peruker, stora glasögon, tunna slipsar, stövlar, mini-kjolar och baskrar.

• Servera 1960-talet snacks som svin i en filt, devilled ägg, granola, chips och lök dopp, jelly beans och fondue. Servera veggie hamburgare till middag. Till efterrätt, har brownies. Dryck för kvällen kan vara en av de mest populära dryckerna av 1960-talet inklusive vrickborrar, Vodka prästkragar, Arnold Palmers (en icke alkoholhaltig dryck te och saft) och Heineken. Servera mat på rainbow tallrikar med regnbågsfärgad servetter eller porslin med en tie-dye mönster.

• Sätta ihop en 1960-talet trivia frågesport i förväg. Priser för de flesta svaren rätt kan vara CD-skivor från 1960-talet konstnärer, lavalampor och rökelse med rökelse innehavare.

• Ge varje gäst en peace-tecken halsband som en liten present.