mynewspapers.net

Hur man vårdar barnens fysiska utveckling

Hur man vårdar barnens fysiska utveckling


När barnen växer, utvecklas de kontinuerligt känslomässigt, mentalt och fysiskt. Det är viktigt för vuxna att vårda barns fysiska utveckling för att säkerställa att de växer upp till friska, glada, fysiskt kan vuxna. Olika aktiviteter krävs att finslipa och utveckla olika fysiska färdigheter. När barn går igenom de olika stegen i fysisk utveckling, de förvärva ökande nivåer av styrka och skicklighet och kräver mer vuxen tillsyn och stöd. Yngre barn behöver hjälp med att utveckla finmotorik, medan äldre barn utvecklar brutto motoriska färdigheter.

Instruktioner

• Se till att de får nog resten. En viktig komponent i god fysisk utveckling är att få en tillräcklig mängd sömn. Barn behöver i genomsnitt 10 till 12 timmar sömn per natt. En god natts sömn kan barns växande kroppar att fortsätta att växa och utvecklas ordentligt.

• Uppmuntra ett intresse för sport. Idrottsliga aktiviteter såsom simning, cykling, dans, skridskoåkning, basket, fotboll, fotboll, baseball och klättring på en klätterställning är nödvändiga för utvecklingen av barns brutto motoriska färdigheter. Brutto motoriska färdigheter är de färdigheter som involverar stora rörelser av kroppen. Deltagande i sport hjälper bygga styrka, uthållighet, balans, snabbhet och koordination. Föräldrar bör modell en fysisk livsstil för deras barn dagligen. Ta dem kör eller Visa dem hur man swing ett basebollträ. Bedriver idrottsverksamhet kommer inte bara vårda deras fysiska utveckling, men det kommer också att främja en kärlek till fysisk kondition som de kommer att bära med sig in i vuxenlivet.

• Utföra aktiviteter som konst och hantverk. För yngre barn, utveckling av finmotorik är nyckeln till deras fysiska utveckling. Små barn är på scenen där de utvecklas hand-öga-koordination. Konstnärlig verksamhet som teckning, målning, färga och klippa är avgörande för utvecklingen av dessa färdigheter. Ta dig tid att göra hantverk aktiviteter med barnen: baka kakor tillsammans, göra ett collage av deras favorit saker eller lära dem att göra ett papper mache djur. Sömnad är ett annat sätt för barn att utveckla sin finmotorik. Gör dessa aktiviteter med dina barn kommer inte bara vara väl spenderade kvalitetstid, men du kommer att vårda deras fysiska utveckling också.