mynewspapers.net

Hur man väljer vardagsrum möbler för ett litet rum

Hur man väljer vardagsrum möbler för ett litet rum


Dekorera ett litet vardagsrum kan vara svårt på grund av brist på utrymme att arbeta med. Du kan ordna möbler i ett litet vardagsrum så att det visas större än men det är. Genom att placera möbler ett visst sätt och följande enkla utsmyckning instruktioner, kan litet vardagsrum utrymmen bli tröstande och inbjudande, i stället för proppfull och obekväm.

Instruktioner

• Välja en bit av möbler eller en fixtur som kommer att vara i fokus för rummet. För vardagsrum, kan det vara familjens TV-stativet eller en öppen spis. Välj en som är lämpligare att behoven av rummet.

• Placera din sittplats runt i fokus. Om du vill ha en soffa, välja en liten kärlek plats för två. Vill du stolar, Välj en eller två mindre stolar som inte verkar vara överväldigande. Vilstolar är ofta stora och inte lämpar sig för mindre rum. Mindre bitar är mer lämpliga för mindre rum.

• Välj ett mindre soffbord, om det krävs. Istället för att köpa ett stort soffbord, köpa två små. Du kan ordna två små kaffe bord flera sätt samt flytta dem när det är nödvändigt att skapa mer utrymme. Medan vissa föredrar ett soffbord, gillar andra en sida bordet bredvid stolen. Båda är möjliga med två mindre bord.

• Undvik att köpa möbler som täcker upp Fönstren eller som kan förhindra att naturligt solljus kommer in i rummet. Naturligt ljus ofta ger en illusion av ett större rum, så att placera höga möbler framför eller nära windows kan förhindra att ljus från lysande i, att skapa ett mindre proffsiga rum.

• Välj hyllor, om du väljer att använda dem, som stå hög mot väggarna. Begränsa hyllor till en eller två, så vissa väggytor är synliga. Väggytor, kan särskilt om denna är vit eller ljus i färgen, hjälpa ge illusionen av ett större utrymme.

• Köp belysning alternativ som är enkla, men ger gott om ljus. Undvik att köpa kristallkronor eller dramatisk belysning alternativ. Välj enkelhet och elegans över dramatik. En lång vit golvlampa är ett utmärkt alternativ för ett litet rum.

• Undvik att lägga onödiga skräp till bordsskivor eller hyllor etc. Alltför många objekt på hyllor eller bordsskivor gör rummet ser rörig och trångt. Välja ett enda ljus på bordet och några böcker på hyllorna.

• Hänga en spegel på väggen för att skapa illusionen av ett större rum. Inte Häng mer än en eller två, som för många speglar kan förefalla smaklös.