mynewspapers.net

Hur man väljer rätt storlek i Hunter stövlar

Hur man väljer rätt storlek i Hunter stövlar


Ursprungligen utformades under 1800-talet som rent praktiska skor för friluftsliv, har Hunter wellington stövlar blivit ett högsta mode varumärke i Storbritannien och över hela världen. De robusta gummistövlar är nu lika troligt att bäras av staden pendlare på en regnig dag som de är av jordbrukare eller skogvaktare trampande genom leriga fält. Hunter stövlar kommer i en mängd olika storlekar och stilar. För att säkerställa att de passar bekvämt, prova på ett par på en lokal sko butik innan du köper. Om du vill köpa din Hunter stövlar online, är det mer av en risk att du väljer fel storlek.

Kontrollera din skostorlek

Hunter ger råd till online-köpare att välja stövlar i deras vanliga skostorlek. Tillverkaren ger extra rummet behövs för tjocka strumpor eller welly boot Fleecetröjor som många människor bära med sina stövlar. Sätta på ett par skor som du vet passar bekvämt och sedan skriva ner storleken på skon, som du hittar vanligtvis tryckt inuti skon eller undersidan på gummi eller läder sula.

Mäta vaderna

Hunter tillverkar ett sortiment av stövlar i olika stilar, höjder och storlekar, inklusive Standard passar, Regent, Argyll och barn Hunter original. En av de viktigaste mätningarna vara medvetna om utöver din vanliga skostorlek är storleken på vaderna. Innan köpa Hunter stövlar, Mät den tjockaste delen av vadmuskeln på dina underben med ett måttband och skriv ner dina kalv mått i centimeter.

Storlek och stil onlineguiden

Efter att hitta din rätt sko storlek och kalv mätning, konsultera en online Hunter boot dimensionering och stilguide (se länken i avsnittet resurser enligt denna artikel). Hitta din skostorlek i kolumnen "UK Size" bredvid din Rekommenderad Hunter boot stil. Kontrollera att mätning i kolumnen "Kalv område" som motsvarar din skostorlek är större än din kalv. Om det är mindre, kan du behöva köpa nästa storlek upp och bära stövlar med welly strumpor för en bekväm passform.

Returer och återbetalningar

Om stövlarna inte passar bekvämt när de anländer, kan du oftast återvända dem för en full återbetalning eller utbyte. Hunter erbjuder en 30-dagars returnerar politik om du köper från företaget direkt. Om du köpt dem från en annan leverantör, kontrollera principen för återbetalning och returer innan du köper. Ta hand om du köper från en online-auktionswebbplats som vissa säljare inte kan erbjuda en avkastning politik, särskilt om stövlar hade sålts till en tung rabatt.