mynewspapers.net

Hur man väljer musik för en UK beach party

Hur man väljer musik för en UK beach party


Strandfester i Storbritannien oftast tenderar att äga rum i den kortlivade sommartid, men du kan mycket väl vara på stranden på vintern för nationella fester som Guy Fawkes night. Oavsett vad dina skäl för festande på småsten, bör sand eller steniga stränder på Storbritannien, välja din musik vara relativt rakt fram (och ganska kul). De viktigaste sakerna att tänka på är, musiksmak av gästerna gå på festen och vad för slags vibe du försöker tillgodose; natten går till kan ändras.

Instruktioner

Att välja din musik

• I början av beach party bör ange tonen. Du vill sparka bort roligt med några låtar som människor är bekanta med och också några låtar som passar med det specifika temat av din beach party. Om du fira en Royal händelse, bygga ett parti runt ett fyrverkeri eller sparka igång i början av sommaren UK (Glöm inte dina paraplyer och tröjor!), välja låtar som återspeglar en anledning för att slå stranden.

• Vill du spela de låtar som du känner kommer att vara mest populära under den mellersta delen av din beach party. Välja låtar som ska komplettera potentiella strandspel, och även plocka några spår att människor gärna att lyssna medan äta och dricka. Om du kan skräddarsy din spellista så att låtarna pumpa upp publiken och få dem redo för vissa specifika ögonblick under festen (raketer och tomtebloss, luriga äktenskap förslag att du bara råkar vara invigt alltför) desto bättre!

• Som din beach party vindar, det finns en god chans att alla församlade vänner och familj kommer att vara full av god mat och dryck. Med detta i åtanke, brukar det vara många medlemmar av glad trängseln som vill att hoppa upp och ner för att dansa spår. Dags att växla ner till en lägre växel; avrunda kvällen med en kyld urval av låtar som slappna av och ge människor möjlighet att varva ner naturligt efter en hektisk några timmars festande. Innehålla något mjuk och romantisk också, bara i fall några av dina gäster har anslutit på ett speciellt sätt (och om de har, se till att de tack för att ge den fantastiska feststämningen som får det att hända).