mynewspapers.net

Hur man väljer lämpliga straff för barn

Hur man väljer lämpliga straff för barn


Många barn tror att deras föräldrar vakna varje morgon och rita nya och onda sätt att göra livet mer olycklig. De tror på deras ädla lilla hjärtan att de är änglalik och vi är den onda monster som utforma grymma former av bestraffning utan goda skäl. Vad dessa barn måste inse är att ingen förälder har bestraffa sina barn. I själva verket beslutar om ett straff är ofta en svår uppgift, och just när du tror att du har det behärskar, längs kommer en ny utmaning. Det kan aldrig finnas en perfekt system för att dela ut korrekt bestraffningar, kan några riktlinjer göra jobbet för en förälder mycket lättare.

Instruktioner

• Börja med åldern. Yngre barn ofta har inte ett koncept av grundstötningar och är verkligen inte kunna skriva hundra gånger, "jag inte kommer..." Därför, oavsett vad brottet, en time out, antingen i hörnet eller stygg stolen, är tillräckligt. Tumregeln är 1 minut för varje år i deras ålder.

• Låt straffet passar brottet. Om de lämnar deras smutsig disk liggande efter att höra gång på gång att plocka upp dem, göra dem tvätta alla rätter för hand i en vecka. Om deras säng går kontinuerligt obäddade, har dem göra alla sängar i huset i en vecka. Om de vägrar att lyda regeln, till exempel "ingen mat i sovrummet," och försöker smyga in det hur som helst, ta bort deras snacks i en vecka. Detta kan verka lite grym, men barn kan överleva alldeles utmärkt på tre torg en dag.

• Se dem skriva regler. Det finns mycket få barn vid liv som tycker om att skriva något, särskilt repetitiva regler. Denna bestraffning bör användas för allvarligare brott som talar tillbaka eller liggande. Det första brottet teckningsoptioner - hundra gånger, och om det händer därefter hela dagen, öka antalet steg om femtio. Så småningom att sina händer vara så trött att av nightfall, du inte kommer höra något från dem.

• Ta bort sina TV-tid. Om av någon underlig anledning du bara inte kan få dem med de tidigare straff, ta bort deras TV. De flesta barn dessa dagar har TV i sitt rum, så när du slipat dem från deras TV för en vecka, du slår dem där det gör ont.

• Se dem skriva en rapport. Nästan alla barn kommer att ge efter för grupptryck någon gång, och de kommer att övertalas att röka cigaretter eller prova några andra läkemedel, plaska i alkohol eller ha sex mycket för ung. Om ditt barn deltar i någon av dessa aktiviteter, inte bara skulle en ordentlig straff vara jordning dem till huset i 2 veckor eller längre, men också göra dem skriva en 2-sidiga rapporten om vad de gjorde fel. Har dem information som farorna av vad de deltog i, statistik över de som har gjort samma saker och resultat som det gör och varför de bör inte försöka igen. Att göra dem kan forskning kalla, hårda fakta om varje ämne eller sexuellt agera bara ändra sig om framtida deltagande.

• Gör en lista. Skriv upp reglerna i ditt hushåll och sedan skriva ner straffet om dessa regler överträds. Varje gång någon regel bryts hela dagen, göra straffet lite hårdare än innan. Även om listan över konsekvenserna kan behöva ändras enligt omständighet, men finns det för ditt barn att läsa, då de inte kan använda den ökända, "Åh, jag glömde."