mynewspapers.net

Hur man väljer färg färger för ett vardagsrum med Loft

Hur man väljer färg färger för ett vardagsrum med Loft


Vardagsrum med lofts utgör en utsmyckning utmaning när det gäller att välja färg färger. Dessa två separata rum är öppna för varandra, och varje påverkar den andra i det övergripande utsmyckning systemet. Lösningen för att välja rätt färg färger för denna situation beror på en flera faktorer, inklusive användning av utrymme, din nuvarande inredning och dina preferenser. Sammantaget bör dessa faktorer hjälpa dig att bestämma den färgskalan som är rätt för ditt sovloft och vardagsrum område.

Instruktioner

• Bestäm hur du vill använda utrymmet. Färger diktera ofta humör, så om du letar efter en solig känsla, dras till ljusare färger som gula, apelsiner eller gröna. Om du embracing en trendig färgsättning, experimentera med något som liknar en kombination av rosa och orange.

• Samordna din färg val runt dina möbler färger, om du planerar att hålla din nuvarande möbler.

• Överväga att tillämpa en graderad färg teknik på väggen. Denna teknik kan du presentera mer än en färg för målning systemet utan att skapa en hård linje mellan två. Till exempel kan du välja två nyanser av blått, som kobolt och robin's ägg. Gäller det djup koboltblått den nedre delen av väggen, och gradvis införa den robin ägg blå tills den övre delen av taket är ljus blå. Detta fungerar bra för de höga taken som ibland kommer med ett loft utrymme.

• Använd färg färg för att separata utrymmet är olika områden; Det kommer att göra varje område som sticker ut mer. Du kan välja en terrakotta röd för vinden och en gyllengul för utrymmet nedan. Du kan använda graderade färg teknik i det här fallet, men du har också möjlighet att låta färgen att skapa märket mellan de två områdena, om du strävar efter mer skillnad dem emellan.

• Måla utrymme en enhetlig färg och dekorera med accent färger om du är bekymrad över att införa alltför många färger i ett öppet område som ett loft. Till exempel om du valt en gyllengul för dina väggar, trimma områden som Dörrfodren, räcke eller ens i trappan. Detta gör att du kan införa färg utan att vara överväldigad av det.

• Gå med i din favoritfärg när allt annat misslyckas, och leta efter variationer på den färgen som passar din smak och bostadsyta behov.