mynewspapers.net

Hur man väljer en Vitamin K Cream för mörka ringarMörka ringar under ögonen kan orsakas av genetik som påverkar pigmentering som kapillär skador som orsakas av ett antal saker bland annat graviditet, solskador och allergier. Medan någon behandling av mörka ringar tar tid, har K-vitamin visat att återställa radiance på huden runt ögonen, minska inflammation och förbättra blodcirkulationen. K-vitamin krämer kan vara en effektiv behandling, men det är viktigt att leta efter tillägg ingredienser som ger blekning effekter, hudkräm och förbättra kapillär styrka.

Instruktioner

• Forskning ingredienserna i alla K-vitamin krämer innan köp att försäkra att behandlingen kommer att arbeta för att stärka kapillärer, bleka huden och återfuktar. Tänk på att några krämer kan ha hälsorisker för gravida eller ammande mödrar.

• Välj en K-vitamin kräm som innehåller antioxidanter, som bidrar till att krympa väskor och behandla samt förhindra skador på huden och kapillärer. Några effektiva antioxidanter kan innehålla C-Vitamin, mjölk och morötter. Mjölk är en fantastisk fuktkräm som innehåller viktiga enzymer och proteiner nödvändiga för hud och kapillär hälsa. Krämer som innehåller morötter har en gul färg, hjälper till att dölja mörka ringar samtidigt behandla problemet.

• Köpa en K-vitamin kräm som innehåller någon form av koffein. Koffein minskar påsar och mörka ringar under ögonen genom att minska inflammation och kan öka hastigheten som den grädde träder i kraft. Koffein ur teer, som svart eller vitt te, också innehålla höga halter av antioxidanter.

• Leta efter K-vitamin krämer som innehåller retinol, vitamin A derivat. Studier visar att kombinationen av vitamin K och en hjälper till att förfina linjer, minska svullnad och förbättra cirkulationen och kapillär styrka, viktiga delar vid behandling av mörka ringar under ögonen.

• Välj en K-vitamin kräm som innehåller ingredienser som fungerar för att lätta huden, till exempel citron, grönt äpple eller Mjölon.

• Återfuktar huden under behandlingen, en viktig del av healing mörka ringar under ögonen som fuktkräm ökar elasticitet och hjälper till att förebygga stress på huden och för tidigt åldrande. Värdefulla hudkräm ofta finns i K-vitamin krämer innehåller mjölk, aloe vera och banan.