mynewspapers.net

Hur man väljer en sömnad mönster som smickrar plus size 18 kvinnorKvinnor som bär storlek 18 eller större är inte längre en sällsynthet. Många plus size kvinnor väljer att fira deras kurvor i stället för strax fixating på deras extra vikt. Men även om du är stolt över din kropp, kan du fortfarande svårt att hitta kläder som smickrar din figur när du är en plus size kvinna. Att välja rätt sömnad mönster kan smickra din figur och presentera ett elegant utseende.

Instruktioner

• Använd sömnad mönster av ett plagg för att betona din bästa attribut. Exempelvis fästa en kortare Kjol uppmärksamhet till benen och bort från din överkropp, medan en störta urringning gör motsatsen.

• Hitta en a-linje kjol eller empire midja när du handlar för kjol och klänning mönster. A-Line kjolar som drabbade strax under knäet kommer att smickra din plus storlek figur och empire midja klänningar kommer att uppmärksamma de smalare delarna av din kropp och hålla dig från att titta frumpy.

• Var uppmärksam på riktningen av sömmarna och fållar. Undvika mönster med horisontella linjer, till exempel, som kan göra en plus size kvinna ser ännu bredare. I stället leta efter mönster med vertikala linjer som kommer att göra motsatsen, vid förlängning din kropp.

• Leta efter sydda i mönster som har geometriska former, snarare än cirkulär eller böjda mönster. Sydda med mönster är en del av sömnad mönster av vissa plagg. De geometriska formerna kommer att smickra din figur, medan de böjda eller cirkulära mönsterna kommer att göra din kropp ser rundare.

• Köpa mönster till plagg som kommer att krama din kropp. Lösare kläder är inte smickrande på plus size kvinnor. Krama dina kurvor för en mer elegant, attraktiva utseende.