mynewspapers.net

Hur man väljer den bästa King size-madrassen

Hur man väljer den bästa King size-madrassen


Hitta rätt size-madrassen kan vara en tidskrävande, mödosamma ansträngningar. Jämföra och kontrastera olika stilar och märken av madrasser innan man beslutar om den rätt madrassen för dig. Om möjligt, testa en madrass ut personligen för att mäta sin komfort och konstruktion. Tar tid att göra ett välgrundat val och att hitta en kvalitet, kommer att varaktig mattresmed innebära att det ska vara ungefär tio år innan du behöver oroa dig om madrass shopping igen.

Instruktioner

• Testa fasthet i olika madrasser. Madrasser finns i olika grader av fasthet: medium, fast, extra fast och super fast. Dessa är utformade för att rymma olika preferenser. Medium är i allmänhet för barn och mindre vuxna som gillar en mjukare madrass. Firman är för människor som vill ha en ganska stödjande madrass. Extra fast, ofta de mest populära, är lämplig för de flesta kroppstyper. Super firm är för större personer eller människor som föredrar mycket stödjande sängar.

• Titta på antalet spolar madrassen har. Spolar ger det huvudsakliga stödet för kroppen av en madrass, så i allmänhet mer spolarna i en madrass kärna, den mer stödjande madrassen blir. En typisk madrass kan innehålla mellan 250 och 1000 spiralfjädrar, utan som en tumregel, det minsta antalet spolar rekommenderas för en king size-madrass är 450. Några super fast madrasser innehåller över 1500 spolar.

• Överväga icke traditionella madrasser. Ny madrass stilar, som de skapat med minne skum, och reinventions av gamla stilar, som latex mattresmedes har blivit vanliga på marknaden. Om du inte är bekant med dessa stilar, kan du prova dem på en lokal madrass återförsäljare. Minne skum, som utvecklades av NASA, formar sig till din kropp och stöder det mycket jämnt. Latex mattresmedES, som är populära i Europa, är kända för deras stöd och hållbarhet.

• Jämför olika madrassen varumärken. Stora nationella märken har förtjänat sitt rykte för en anledning--eftersom de är beprövade ledare på marknaden, men definitivt shoppa runt. Du kan hitta en mindre kända varumärke som du gillar lika mycket, om inte mer, än en stora namn varumärke.

• Jämför priser för olika märken av madrasser som har ungefär samma funktioner. Billiga madrasser kan inte vara det klokaste valet--billigare madrasser är ibland prissatta lägre eftersom kompromisser har gjorts i tillverkningsprocessen, vare sig kvaliteten på spolar, skum, eller i själva byggandet av madrassen själv. Begränsa ditt val till om tre modeller som du gillar och sedan välja det billigaste av tre om alla har motsvarande material och funktioner.