mynewspapers.net

Hur man väljer den bästa frisyr för ett fyrkantigt ansikte

Hur man väljer den bästa frisyr för ett fyrkantigt ansikte


Att hitta rätt frisyr är knepig nog, men att se till att det går med din ansiktsform komplicerar saker ännu längre. Medan många stilar kan anpassas till alla typer av ansikts former, bör de med ett fyrkantigt ansikte vet vad ser bra ut på dem-- och vad som inte. Kvinnor se brukar för stilar i hår tidskrifter eller på deras favorit kändisar men de glömmer att ta hänsyn till att deras ansiktsform inte kan gå bra med denna frisyr. Det första steget i att hitta en bra stil är att veta vilken typ av benstomme du har, och sedan hitta en stil som antingen kan accentuera eller spela ner dina naturliga tillgångar. Här får du en tydligare bild av bästa snittet för ditt ansikte.

Instruktioner

• Rita en disposition av ansiktet på spegeln. Denna metod är en av de vanligaste, och kan hjälpa dig att fastställa en allmän stil av ansikte former. Titta rita med huvud i spegeln, och med läppstift en disposition av ansiktet på spegeln. När du steg tillbaka kan du se en allmän form för dispositionen att ge dig en uppfattning om din ansiktsform.

• Mät ditt ansikte. Ett mer exakt sätt att fastställa din ansiktsform är att mäta ben med en miniatyr tejp. Börja med att ta måtten från över kindben. När du har tagit mätning, skriva ner. Nästa, mäta käken ben från den bredaste punkten, ända till den andra bredaste punkten i ansiktet och skriva ner. Sedan mäter i pannan på samma sätt, från bredaste punkt till bredaste punkt och anteckna måtten. Det sista steget i ansiktet att mäta är att bestämma avståndet från hårfästet till den nedre punkten på hakan, och skriva ner.

• Bestämma ansiktsbehandling storlek. Om dina mätningar visar att din bredd och längder är liknande, som visar att du har ett fyrkantigt ansikte. Andra ansikts former inkluderar: Oval--käken är något smalare än tempel; Runt--hela ansiktet och med runda hakan och pannan; Hjärtat--breda kinder med en smal haka; Diamond--breda kindben men smal haka och panna; och avlånga--lång och tunn.

• Hitta rätt stil. Någon med ett fyrkantigt ansikte ser bäst med kort eller medellång längd hår och ofta lägga till vågighet i hårets kroppen kan öka mjukhet till formatmallen ansikte. Bena håret centrala tillåter symmetri i ansiktet, speciellt när det finns lager runt kinderna som också kan bidra till att mjuka upp utseendet.

• Undvik vissa stilar. Det finns några stilar som människor med fyrkantiga ansikten bör undvika, så de inte framhäva stark haka ben. Avstå från trubbiga stilar som slutar vid käkbenet, eller ens har fransar som skär rakt över. Skilsmässan hår i mitten kan också accentuera benstomme på ett sätt som mer hård. Om avdraget är lager, se till att dess antingen under eller över käken ben. Att lägga till volym kan också förbättra utseendet, samt ger håret mer kropp och form.