mynewspapers.net

Hur man Välj ett bilbatteri laddare

Hur man Välj ett bilbatteri laddare


Om att hålla det i bilen för nödsituationer eller lämnar den på din auto butik eller hemma för att arbeta på bilar, är ett bilbatteri laddare en klok investering. Ett bilbatteri laddare kan hoppa börja din bil utan att behöva ansluta till någon annans bilbatteri. Det finns flera saker att tänka på när man köper en bil batteriladdare.

Instruktioner

• Besluta vad din primära bilbatteri laddare kommer att användas. Om du köper en för personligt bruk, skulle en liten, bärbar vara mest effektiva. En laddare för användning i en fordonsindustrin butik kan vara större och lagra mer makt. Utrymmet du har tillgängligt är också vara ett vederlag. Laddare kan vara vägg monterad eller vara på golvet med hjul.

• Var uppmärksam på försäljning på auto del butiker. Batterier har ofta problem med att starta i extrema temperaturer, så varma somrar och kalla vintrar kräver användning av laddare oftare. Detta är vanligt när laddare kommer att börja säljas.

• Leta efter märkes-laddare. Även generiska varumärken kan vara billigare, är de generellt inte lika tillförlitliga som en märkes-laddare. När batteriet måste laddas är driftsäkerhet laddaren mycket viktigt så att du inte blivit strandsatta. Vissa vanliga märken är Diehard, hantverkare och Snap-on.

• Se till att du använder laddaren har en inställning som kommer att ge batteriet en större första uppsving, kallas jump start inställning. De större uppsving kommer att ge batteriet några extra kostnad så att du kan börja din bil utan ett annat fordon. Om din bärbar laddare har en hoppa börja inställningen, investera i en bygel batteri som kan bäras i bilen ifall din bil behöver ett hopp.