mynewspapers.net

Hur man Väggmontering sminkspegel med ljus

Hur man Väggmontering sminkspegel med ljus


En sminkspegel med ljus eliminerar skuggor och ger dig en bättre uppfattning vilken din sminkning kommer att se ut. Ofta är spegeln förstorad, så att du kan tydligt se vad du gör. Montera din vägg spegel i ett område som du använder ofta för att få klar och se till att området fortfarande har andra ljuskällor ifall din make-up spegel ljus inte är stark nog på egen hand.

Instruktioner

• Placera spegeln i ögonhöjd med dig så du inte behöver luta sig framåt för att använda den. Om det är justerbar, kontrollera att du har tillräckligt med utrymme att flytta den in och ut eller sida till sida.

• Använd en regeldetektor att hitta den närmaste stud till önskad position för spegeln, om tillgängligt, och rita en lodrät linje längs den.

• Leta upp hålen på basen av spegeln för att lägga till skruvar och markera dessa positioner på väggen. Kontrollera att hålen ligger längs linjen, stud.

• Borra ett hål i väggen med en 3/8-tums borr, som rekommenderas av Conair, på de ställen du markerat. Om du inte markera ställen längs en stud, borra med en 1/8-tums borr och infoga en plast väggen ankrar i varje hål.

• Placera mirror's bas över hål och ta bort skruven täcker. Sätt i skruvarna genom hål och skruva fast dem i väggen. Fortsätt tills skruvarna stoppa svarvning och spegeln hänger på väggen utan vinglar eller hängande nedåt.

• Ersätta skruvarnas skydd och sätt in batterierna i sminkspegel. Slå på den och kolla att allt fungerar korrekt.