mynewspapers.net

Hur man utvecklar en iPhone ansökan

Hur man utvecklar en iPhone ansökan


Med sin tredje part applikationsutveckling och till synes obegränsade funktioner, har iPhone blivit centrum för ett socialt fenomen som omfattar både konsumenter och utvecklare. Många människor har goda idéer om potentiella iPhone-program, men många av dem kommit aldrig till stånd på grund av oförmåga att framgångsrikt utveckla själva produkten.

Instruktioner

• Överväga möjligheten att appens framgång utifrån några realistiska villkor. Enligt Jen Gordon av Smashing Magazine, ska din app lösa ett unikt problem, tjäna en specifik nisch, få folk att skratta, förbättra på befintliga apps eller visar en hög grad av interaktivitet. Om din app-idé inte uppfyller till dina krav, ompröva din strategi.

• Gå med Apple iPhone Developer Program. Detta kommer att kosta dig £64, så se till att du vill gå igenom med denna satsning innan du gör det.

• Ladda ner iPhone GUI PSD 3.0 och lära sig att använda den. Om du upptäcker att du bara inte är en designer eller att detta program är för svårt att använda, hyra en designer som kan använda den. Om du inte vet vem som helst, prova anställa någon från en frilansande webbplats som eLance.

• Börja programmering. När du har anslutit Apple iPod Developer Program, kommer du att kunna komma åt Apple Developer Forum. Detta hjälper dig att hitta behövs stöd i era ansträngningar för programmering. Återigen, om du inte är en programmerare eller om du inte känner att du kan lära dig, anställa en programmerare från eLance eller en liknande webbplats.

• Avsluta din programmering och lämna din ansökan till Apple Store. Enligt Jen Gordon, kan detta vara svårt om du inte är bekant med XCode, men om du har anställt en erfaren programmerare, han eller hon bör kunna göra det.