mynewspapers.net

Hur man uttrycker inbjudan för en unge födelsedagsfest

Hur man uttrycker inbjudan för en unge födelsedagsfest


Ger ledtrådar till gäster om särskilda aktiviteter du har planerat för ditt barns födelsedagsfest med en noggrant formulerade inbjudan. Skriv ut dina egna inbjudningar eller göra några för hand så att du kan anpassa framsidan, insidan och baksidan av korten. Generiska, köpta inbjudningar är charmiga men tillåter inte att du som mycket kreativt spelrum. Innehålla ord som kommer att uppväcka barn att delta i festen.

Instruktioner

• Typ eller skriva en titel på inbjudan täcka med ett stort teckensnitt. Gör titeln catchy och inkludera ditt barns namn. Om du planerar att införliva ett tema på festen, lägga till en ledtråd om vad gästerna kan förvänta sig i detta avseende. Till exempel "Yee-Haw! Avrundning upp Ryans vänner!" Du för en älva parti kunde skriva, "Flyga lilla älvor, det är amandas födelsedag!" Använda utropstecken rikligt för att förmedla barnsliga spänning.

• Öppna kortet och avsluta tanken du skrev på omslaget, att lägga till detalj till titeln teaser. Skriver detta på insidan vänster sida. Till exempel "Howdy partner! Kom gärna fira Ryans 8: e födelsedag." För en fairy tema, du kunde skriva, "alla vänliga feer inbjuds att närvara Amanda's Fairy Tea Party. Det är hennes 10 årsdag!"

• Skriv de viktiga detaljerna som tid, datum, plats och RSVP telefonnummer på insidan höger sida. På den här sidan kan du också lägga en särskild anmärkning, som "Kommer klädd som din favorit superhjälte."

• Vänd över kortet till lägga till en humoristisk eller nyckfull anteckning längst ner på baksidan. Till exempel, kan du göra en tass print och skriva ett motto som lyder, "Made by vantar."