mynewspapers.net

Hur man uttrycker ett meddelande om college examen med högsta betyg

Hur man uttrycker ett meddelande om college examen med högsta betyg


Ett meddelande om college examen kan familj och vänner känner den examen betydande prestation. Om han examen med högsta betyg, vara noga med att inkludera denna prestation på tillkännagivandet. Om föräldrar till examen eller universitetar meddelar avläggande av examen, är det brukligt att inkludera heder information utöver de viktigaste uppgifterna om den examen examen och den ceremonin plats.

Instruktioner

• Börja meddelandet med examen föräldrar eller universitet. Använda formuleringar som, "Mr och Mrs Noah Marks tillkännage graderingen av deras dotter, Amy" eller "University of Florida College för journalistik och kommunikation meddelar avläggande av examen av Amy Elizabeth markerar."

• Identifiera graden att kandidaten tjänar. Denna text kan vara en del av meningen i steg 1. Fortsätta att meningen, skriver "med en kandidatexamen i reklam." Bokstavera namnet grad snarare än att använda förkortningar.

• Lista heder tjänat på nästa rad. Du kan bara sätta "med högsta betyg" om skolan ingen åtskillnad mellan heder. Om det, använder den ära typ kandidaten tjänat---vanligtvis examen studenter summa cum laude, magna cum laude och cum laude.

• Ge allmän information om examensceremoni. Medan meddelanden om examen inte tjänar som en inbjudan till ceremonin, kommer att läsare vilja veta när det sker. Börjar denna information med "examensceremoni kommer att hållas", och sedan lista datum och plats, till exempel "Maj 3, Stephen C. O'Connell Center, Gainesville, Florida."