mynewspapers.net

Hur man uttrycker erkännande awards

Hur man uttrycker erkännande awards


Alla gillar att tjäna en belöning för att göra en bra sak. Om det finns en super volontär i ditt samhälle eller en anställd i företaget som har gått utöver call of duty, du-- och bör--tacka henne för hennes extra ansträngning. En liten erkännande award, som en plakett, kostar väldigt lite att producera, och mottagaren kommer skatt det år framöver. Oavsett tack award du ger, måste formuleringen om priset vara mycket specifika.

Instruktioner

• Omfattar namn. Skriv ut texten du vill på priset innan du har den tryckt eller graverade. Kontrollera att mottagarens namn är rättstavat. Namnet ger organisationen eller verksamheten bör på priset också. "ABC företaget hedrar John R. Smith" är en bra början.

• Ge en anledning för tilldelning. En meningsfull erkännande award inkluderar varför du ger utmärkelsen. "Volontär av året" eller "Mest värdefulla medarbetare 2011" är bra beskrivningar, så staten något liknande om erkännande award.

• Datum tilldelning. Lägga till datum för presentation av award formuleringarna. Mottagaren är inte troligt att glömma den dagen han fick priset, men att lägga till datum kommer att göra dagen ännu mer minnesvärd.

• Lägg till en offert. Om din erkännande award har utrymme, och om du har råd med extra tryckning eller gravyr, lägga till en kort, relevant, meningsfull citat eller uttryck. "'Tis bättre för att ge än att få" eller "Vi är hjälten i vår egen berättelse" är bara två exempel på citat som du kan lägga till din erkännande award.