mynewspapers.net

Hur man uttrycker en sympati kort för ett dödsfall i familjen

Hur man uttrycker en sympati kort för ett dödsfall i familjen


När det finns en död i familjen, är det en tid av intensiv sorg. Det är i de flesta människors natur att vill nå ut till deras sörjande vänner i deras tid av sorg och behöver. Att veta exakt vad man ska säga kan dock vara problematiskt, eftersom det är en naturlig tendens att rack din hjärna för det perfekta sättet att uttrycka din medkänsla. Dina ord måste väljas med omsorg, men det finns sätt att enkelt och på ett adekvat sätt förmedla dina känslor med några enkla ord.

Instruktioner

• Förmedla din sympati höger utanför bat. En enkel "Jag är ledsen för din förlust" eller "du är i mina böner" säger mycket. Det finns mer att säga, men först uttrycka din sorg för sin förlust är viktigt.

• Erbjudande att hjälpa. Ibland, betyder det bara att vara där för att hålla dem sällskap. Andra gånger kan det innebära att de behöver du ta hand om några ärenden med begravningen. Hursomhelst, kommer att din hjälp bli mycket uppskattat.

• Berätta en kort historia om en trevlig, delade händelse med avliden. Med tanke på det begränsade utrymmet av sympati kort, måste anekdoten naturligtvis vara kortfattad. Men en enkel "Jag kommer alltid minnas hur han tog mig till Disneyland" typ av uttalande betyder mycket att den sörjande familj medlem, att veta att deras förlorade älskade en betydde mycket för dig.

• Hålla det enkelt. Räcker lite långt, och det är viktigt att tala från hjärtat utan överdriven svammel. Plus låter det faktum att du skickade ett kort till att börja med dem veta att du bryr dig och finns där för dem.