mynewspapers.net

Hur man uttrycker en pojke Baby Shower inbjudan

Hur man uttrycker en pojke Baby Shower inbjudan


Värdar som gör sina egna inbjudningar för en pojke baby shower bör införliva smarta formuleringar om du vill anpassa inbjudningar till baby shower. Medan inbjudningar kan ha roligt formulering, bör de också tydligt anges viktiga fakta om baby shower så inbjudna gäster inte blir förvirrade. Följ några grundläggande riktlinjer när avgörande hur till word baby shower inbjudan för en mor väntar en pojke.

Instruktioner

• Skriv en dikt eller kort vers på framsidan av baby shower inbjudan som nämner att barnet kommer att vara en pojke. En enkel inbjudan kunde bara läsa "Oh Boy!" eller "Det är en pojke!" Rimmade dikter kan göra användningen av faktumet att "boy" och "glädje" rimma. Till exempel "Åh vad kul! Åh vilken glädje! [Moderns namn] är att ha en söt pojke!"

• Skriv en inledande hälsning inuti den inbjudan som låter gästerna vet de inbjudna till en baby shower för den blivande modern och hennes pojke. Det kan vara så enkelt som att "Komma till en baby shower för [moderns namn] att förbereda henne för ankomsten av sin lilla pojke." En poetisk hälsning kan man säga, "en pojke är på hans sätt, så följ med på sin mammas speciella dag!"

• Välj en könsspecifik tema för baby shower och inkludera den på inbjudan om så önskas. Bil-tema baby dusch för en pojke kan till exempel ha en inbjudan som lyder "[mamma] pojke zooma in snart!"

• Inkludera grundläggande information om baby shower. Detta inkluderar datum, tid och plats för partiet. Värddatorns namn och telefon nummer bör också på inbjudan så gästerna kan OSA eller samtal med frågor.

• Tala i barnkammaren tema eller färgsättning på botten av inbjudan om mamman har valt något. Detta kan hjälpa dig att välja lämpliga presenter. Till exempel, kunde du skriva "[mamma] dekorera barnkammaren i ljusblått och chokladbrunt" eller "[mamma] liten pojke kommer att svänga runt i sin apa-tema plantskola."