mynewspapers.net

Hur man uttrycker en inbjudan på en girls night out

Hur man uttrycker en inbjudan på en girls night out


Om du är gifta snart, fira en födelsedag eller helt enkelt vill återknyta kontakten med vänner som du inte har sett på ett tag, en flickas utekväll är ett underbart sätt att skapa nya minnen med några av de människor som betyder mest för dig. För att låta dina vänner vet om festligheterna, är det bäst att word inbjudan med så mycket information som möjligt så att alla deltagare har rätt Detaljer för att fira en kväll att minnas.

Instruktioner

• Skriva eller ange syftet med inbjudan av inbjudan. Till exempel, om du har en flickas utekväll att fira ditt engagemang och vill celebration att vara livliga och upbeat, du kan börja inbjudan med något som "jag blir gift! Låt oss fira med en natt på stan."

• Skriv datum för flickans utekväll på inbjudan. Inkludera veckodag på bjuda, så att dina vänner kan enkelt kontrollera deras tillgänglighet. Datumet bör i detta format: veckodag, månad dag, år.

• Lägg till platsnamn och adress till inbjudningar. Du kan också inkludera en kort beskrivning av anvisningarna i inbjudan gäster. Platsen kan till exempel läsa: namnet på plats, gatuadress (tvärs över gatan från posten, till exempel).

• Staten den tid som du vill att festligheterna börja. Inkludera ytterligare information om ankomsttid. Till exempel, om du vill att flickans natt att börja klockan 9, man kan säga: "partiet börjar klockan 21.00 alla träffa mitt hus vid 8:30 så vi kan carpool."

• Begära att dina gäster R.S.V.P. På botten av inbjudan, har ditt telefonnummer och e-postadress för dina gäster att kontakta dig. Det är också en bra idé att skicka ut e-postpåminnelser några dagar innan tidsfristen att påminna alla gäster som inte har bekräftat deras närvaro för att göra det så snart som möjligt.