mynewspapers.net

Hur man uttrycker en Baby Shower inbjudan BrunchKasta en baby shower brunch är ett elegant sätt att fira förestående ankomst av en liten en. Baby dusch bruncher blir mer och mer populärt, och många folk njuta av att ha duschen på brunch tid i motsats till senare under dagen. Baby dusch bruncher ger biljettpris som vanligen inte betjänas på baby duschar, som kan bidra till att göra denna dusch unika. Eftersom detta är ett speciellt tillfälle, är det viktigt att återspegla i din inbjudan formulering.

Instruktioner

• Skriva ett meddelande som innehåller den speciella tidpunkten för duschen, såsom "Upphov och glans, det är Brunch Baby dusch tid." Du kan också använda menyn och den förestående ankomsten av den för att hjälpa till med formuleringarna, som "Sticky bullar är i ugnen och ägg är på väg att kläcka." Lekfulla formuleringar som denna använder typisk brunch fare och graviditet klichéer för att skapa en söt meddelande.

• Skriva datum, tid och plats för baby dusch brunch på inbjudan. Du kan välja ett formellt tillvägagångssätt, som "Du är hjärtligt välkomna till en Baby dusch Brunch, för att hedra Jane Doe, som ska hållas den 25 maj klockan 11 på Smalltown Yacht Club, 16 vatten enhet." För en mer avslappnad känsla, använda en dikt, till exempel "först kom kärlek, sedan kom äktenskap, nu Jane Doe kommer att driva barnvagn. Kom och fira förestående ankomsten av hennes nya lilla ett i en Baby dusch Brunch, som ska hållas den 25 maj klockan 11 på Smalltown Yacht Club, 16 vatten enhet."

• Inkludera menyn i inbjudan att låta gästerna vet vad som väntar på denna baby dusch brunch. Menyn är en så stor del av en baby dusch brunch, bör det tas upp i inbjudan. Till exempel, du kunde skriva, "Vi välkomnar denna nya tillägg, vi kommer att njuta av quiche, eggs benedict, våfflor, frukt och mimosas."

• Be inbjudna RSVP. Eftersom din baby shower innehåller en måltid, kommer du vill ha en god uppfattning om mängden mat som behöver förberedas.