mynewspapers.net

Hur man utrota sorkar

Hur man utrota sorkar


Som mullvadar, sorkar gräva upp gårdar, men fokus för deras skada tenderar att vara mer i trädgårdar, där de livnär sig av rötterna. Sork, en medlem av familjen mus är bäst fångat råttfällor. Ett allmänt problem med musfällor används i hemmet är att åtgärden snappning punkbandet fällan från musen. Lyckligtvis kan du besegra detta problem utomhus med sorkar genom att förankra Råttfällan i marken.

Instruktioner

• Bekräfta att du har sorkar, inte mullvadar, sedan strategin för att utrota två är olika. Sorkar gör mindre, mer talrika hål, särskilt runt trädgårdar. Också, mullvadar driva marken ovanför deras tunnlar upp ett par inches att bilda långa åsar. Skogssork är liten nog att inte behöver så mycket utrymme.

• Välj mus fölen som har käkar på ena sidan och handtagen på den andra. Denna specifika konstruktion kan du placera käkarna strax innanför hålet, blockera utvägen och hålls på plats av hålet struktur. De hoppa inte från skogssork när knäppte, alltför.

• Smear jordnötssmör i bortre änden av insidan av käkarna. Med andra ord, smeta den på baksidan av utlösningsmekanism, inte på framsidan. Inte bete kanterna.

• Fylla alla hål kan du hitta med en fälla. Lämna inte några hål upptäckt. Vikten av denna strategi är att du vill slå alla dina mål samtidigt. En sork som lever till se en släktings slaktkroppen lär dig från det döda släkting misstag att undvika fällorna.

• Kontrollera fällorna dagligen. Räkna med 15 till 30 procent av dina fällor för att fånga något varje dag, först. Uppdatera betet i varje fälla som gör en döda.