mynewspapers.net

Hur man utformar ett sovrum med fotboll för pojkar

Hur man utformar ett sovrum med fotboll för pojkar


Ditt barns sovrum är hans personliga utrymme i huset, så det är viktigt att dekorera den efter sin smak. Om din pojke är ett fotbollsfan, du kan dekorera du är hans sovrum med detta tema. Ta ditt barn för att hjälpa dig att dekorera och genomföra sina idéer för att skapa ett personligt utrymme. Du kan implementera en fotboll tema i hans rum många sätt utan att spendera för mycket pengar.

Instruktioner

• Dekorera väggarna. Måla väggarna ditt barns favorit team färger. Alternativt lämna dem vit eller ljust färgade och placera en fotboll logotypen tapet på en av väggarna eller måla en fotboll väggmålning på ena väggen. Använda sportmemorabilia som en tröja, biljetter, signerade affischer och bilder av din pojkes favorit spelare på stora tavelramar och hänga dem på väggen.

• Välj möbler med en fotboll tema. Välj neutral-färgade möbler om dina väggar är ljusa eller mörka färger. Ta temat ett steg längre genom att lägga till anpassade möbler som omklädningsrummet garderob, en fotbollstema stol eller en fotboll-formade bean bag.

• Lägga till tillbehör med en fotboll tema. Använda fotboll minnessaker, som troféer och andra artiklar som fotbollar, fotbollstema lampor, fotboll tavelramar, fotbollstema mattor, artiklar med ditt barns favorit lagets logotyp, klistermärken och magneter. Har ditt barn hjälp du plocka dekorationer. Undvika belamra rummet och inte sätta saker i vägen för promenader.

• Välj en fotboll conformer om resten av rummet är enkelt. Välj en solid tröstare med ditt barns favorit team färger om rummet har redan många fotboll dekorationer. Använd kuddar med logotypen för team eller fasta färger. Lägg till fotboll-formade kuddar.