mynewspapers.net

Hur man utformar ett skjul tak

Hur man utformar ett skjul tak


Trädgårdsskjul ger ett utmärkt medel för lagring för verktyg och utrustning som används utomhus. När korrekt utformade, fungerar de som vattentäta enheter som lägger estetik till hem och trädgård inställningar. Strukturera av taket är särskilt viktigt eftersom det är mer utsatta för element än resten av skjulet, och måste vara helt säkert och resistent mot vatten. För att göra ett skjul tak, behöver du särskilda färdigheter, en måttlig mängd DIY kunskap och en bra chef för höjder. Måste du betala strikt uppmärksamhet ditt material, struktur skjulet, och dess omgivningar.

Instruktioner

• Överväga stil tak du vill installera och hur det kommer att integreras med dess omgivningar. Besluta om det måste vara funktionellt och visuellt tilltalande eller en kombination av båda. Om Boden ligger mot en stängsel eller vägg, tillåter uppdämd taket design enkel integrering genom att ansluta sig till befintliga taket reglarna. Använda en gavel design som lutar nedåt på vardera sidan från centrum av taket för en fristående skjul som kommer att se massor av regn under loppet av ett år. Du kan lägga till tecken till en äldre byggnad genom att ge en friggebod salt box tak, särskilt där symmetri är inte nödvändigt.

• Material är oerhört viktigt att utförandet av ett skjul tak men du måste också överväga dess utseende. Använder trä som behandlats med vattentät fläcken som en bas för ditt tak, och bestämma vilka material att använda för att skydda träet. Att ge skjul ökade vattenmotstånd och en längre livslängd, använda ett mineral tak kände istället för det vanliga material som tillhandahålls med prefabricerade skjul. Försök med filt plattor för en överlägsen nivå av skydd och en attraktiv finish. För underbar estetik, använda lera takpannor om denna stödjande är stark nog för att rymma dem.

• Graden av ditt skjul tak är avgörande så ha det i åtanke när du skapar din design. Platta tak med en lutning på färre än 10 grader kan göras med plywood och bitumen, men välja filt plattor eller bältros på alla tak som sannolikt har en pitch 10 grader till 20 grader så vatten kan köra av lätt. Använder Signalställverk plattorna på en pitch på mer än 30 grader och överväga en lera skiffer alternativet endast för tomterna på 35 grader eller mer.

• Överväga kostnaden som en integrerad del av din skjul tak design och försök att hålla sig till en budget där det är möjligt. Lita inte på en enda källa för alla dina material. Av shopping, kan du oftast köpa enskilda material från olika källor till bättre priser. För att upptäcka ytterligare alternativ, skjul bläddra Internet för DIY leverantörer och trädgård webbplatser.