mynewspapers.net

Hur man utformar ett rum med grädde & grå tillsammans

Hur man utformar ett rum med grädde & grå tillsammans


Med grå och grädde kan skapa en fantastisk effekt i valfritt rum i huset. Även om grå anses ofta vara en ganska maskulin färg, motverkar krämen detta. Grått kan vara en ganska förtryckande färg när de används felaktigt, men det finns så många nyanser tillgängliga att detta inte behöver vara fallet. Grå och grädde tillsammans kan skapa en ren looking, slående, minimalistiska rum för både barn och vuxna.

Instruktioner

• Välj ljusare nyanser av grått för stora områden som väggar, gardiner, mattor och möbler. Ljus grå är ofta silvrig i färg, ger rummet en ljusare gnistra. Bör du göra ljusare nyanser av grå ännu mer med stänk av silver runt i rummet.

• Håll utkik efter mönstrade tapeter eller gardiner/persienner lägga textur till rummet och lägga till en mer feminin utseende. Grå och grädde är ganska kall färgkombination, så titt att lägga till textur och värme i de olika avslutar runt i rummet. Till exempel välja ett urval av kuddar från mocka till läder fluffigt material.

• Använd grå och grädde kakel i badrum eller kök. Överväga att använda grädde plattor med en grå injekteringsbruk för en ovanlig och slående look, eller alternativa grå och grädde plattor eller kakel i en färg och måla i den andra.

• Välj mörkare nyanser av grått för mindre områden. För exempel, kuddar och plädar kan vara riktigt mörkt--nästan svart-- och samarbetat med grädde kuddar.

• Tillsätt grädde överallt där det finns grå och vice versa. Tanken är inte att ha en gråzon där borta, och en kräm över här, utan att riktigt mingla dessa två färger tillsammans. Överväga att sy några grå former på grädde kuddar och grädde former på grå dynor.