mynewspapers.net

Hur man utformar ett pingisbord med ritningar

Hur man utformar ett pingisbord med ritningar


Lär dig att utforma ett pingisbord med ritningar och utan att spendera en massa pengar. Ritningar kommer att påskynda byggprocessen, som ger dig bilder och vägbeskrivning. Det första steget är att hitta ritningar, och sedan bygga enligt vad du har lärt dig så du kan njuta av ett pingisbord på din nästa träffas.

Instruktioner

Bygga din blåkopia bordtennisbord

• Hitta ritningar. Det är tufft att hitta faktiska ritningar och diagram för bordtennisbord, har International Table Tennis Federation lagt ut förordningar som dubbelt så anvisningar och vägledning för alla att göra ett pingisbord. Om du inte kan hitta ritningar, rita din egen. En "officiell" pingisbord är 9 fot av 5 fot och exakt 2 fot 6 inches ovanför marken. Med dessa specifikationer, skiss dina ritningar i faser kan du enkelt följa eller använda ett datorprogram för att generera instruktioner och bilder.

• Köpa dina leveranser. Ett prov skulle innehålla en 1-tums tjock MDF board. Men bordsytan kan bestå av material som en boll kan studsa bort av. Hitta resten av dina leveranser på hårdvara och idrottsliga varor butiker.

• Måla MDF board grön med två skikt för att säkerställa en lysande finish. Låt det torka över natten utomhus.

• Skapa raderna med vit eltejp. Se dina ritningar att se hur linjerna på ett pingisbord ska se ut och var de ska gå. Mät hela längden av styrelsen på båda sidor av bordet för att hitta mitten. Sedan tejpen från varje markerar för din netto linje. Sedan ta reda på den mellersta bredden i båda ändarna av styrelsen. Tejpa här om du vill dela upp varje sida i halvor.

• Fäst dina net använder C klämmor för att fästa det fast i tabellen. Referera till dina ritningar för net positionering och ställa in. Bordtennis bord konstruktion kräver inte någon borrning eller andra power tool aktiviteter.

• Ställ in tabellen på två sawhorses eller en tabell som är lämplig höjd. Ritningarna kommer att berätta hur man korrekt position i tabellen.