mynewspapers.net

Hur man utformar ett modernt grå vardagsrum

Hur man utformar ett modernt grå vardagsrum


Grå toner är känd för sina subtila, lugnande inverkan på inredningen i ett rum, och har blivit populära för deras relativa mångsidighet också. Oavsett om ditt vardagsrum är formell eller informell i funktion, finns det flera sätt att naturligt grå färg i sin design. Här hittar du hur man designar ett modernt grå vardagsrum utan att överge din Rekommenderad estetiska.

Instruktioner

• Besluta om en färgpalett för ditt vardagsrum, som definitivt kan införliva accent färger till de dominerande grå. Det huvudsakliga målet är att hitta en nyans av grå färg som tilltalar de flesta till din personliga smak. Detta kommer att fungera som färg färg för dina väggar.

• Vid behov omvärdera befintliga färgen på ditt golv för att uppnå den mest tilltalande estetiken för din grå vardagsrum. Exempelvis kan det vara nödvändigt att mörkare eller ljusare målgång i trägolv för att komplettera den nya färgen på rummet; samma princip gäller för mattor också.

• Besluta om huruvida du vill utnyttja vardagsrummets befintliga möbler inom rummets nya färgpalett. Detta behöver inte nödvändigtvis målning möbler grå, men se till att stilen (helst underskattade och minimalistisk) passar med nyanser av grått du måla väggarna.

• Om ditt vardagsrum är ganska stor, att lägga till en accent vägg i en kontrasterande grå ton till andra väggarna kan minska redundans. Detta kan ske genom att välja ett kompletterande ännu djupt kontrasterande grå tonen (eller en helt annan accent skugga alldeles) att måla en vägg med som en samlingspunkt.

• Eftersom mörkare nyanser av grått kan göra ett vardagsrum relativt mörka, Välj belysning fixturer och fönsterbehandlingar som gör att bra mängder av både konstgjorda och naturliga ljus att förskjuta den här effekten. Ljusa konsttryck och andra objekt, som vaser, speglar och blommor, också kommer att liva upp i vardagsrummet.