mynewspapers.net

Hur man utformar ett landskap med hjälp av fri programvara

Hur man utformar ett landskap med hjälp av fri programvara


Ett landskapsskötsel projekt är ett stort företag, med en hel del tid och fysiskt arbete involverade. Landskapsplanering programvara kan du skissa på din design på en dator innan du tar en spade till marken. Detta preplanning hjälper du upptäcka vad som fungerar och inte utan massor av kostsamma och tröttande experiment. Mest landskapsskötsel programvara kan du lägga till, flytta och ändra gemensamma landskapsplanering faktorer---växter, sten och vatten funktioner--- och kommer att producera en fotografisk förhandsvisning av ditt projekt. De flesta landskapsskötsel programvara måste betala för, men det finns även gratis program och försök.

Instruktioner

• Hämta landskapsskötsel programvara (se resurser) eller komma åt den online. Gratis paket inkluderar online-applikationer som ShowOff landskap Designer och BBC virtuella trädgård Designer. För Upperspace's 3D landskapsplanering för alla och Garden Planner 2.5 finns nedladdningsbara gratis prövningar. Från och med oktober 2010 finns inga nedladdningsbara gratisprogram för landskapsplanering, så om du behöver använda programmet i mer än 15 dagar, du måste antingen betala eller använda en gratis online planerare.

• Utarbeta en budget. Innan du planerar din landskapsdesign, bestämma hur mycket du är villig att spendera. Detta kommer att undvika tid slösas bort på datorn att placera dyr växter och designelement.

• Kontakta lokala landskapet produkt och få prislistor för växter, sten och andra element som du kan integrera i din design. Hålla dessa i handen medan du planerar.

• Installera designprogrammet val och dubbelklicka på dess ikon i mappen program att öppna den. Om arbetar online, kan du behöva registrera dig för att använda gratis landskapsplanering tjänster.

• Ange måtten på det område du vill landskap och ladda upp ett foto av ditt hem till funktion som bakgrund.

• Läs "Hjälp" menyn artikeln och instruktionsmanualer för din valda program att förstå hur man skall höja och lägre terräng och Välj olika element.

• Klicka för att markera elementet att placera--till exempel, ett litet träd-- och klicka på din design på plats där du vill ha den. Ett träd kommer att visas i ritningen.

• Titta på dina ritningar från både birdseye och motstående perspektiv för att få en uppfattning av syn fodrar och avståndet för din plan. Flytta element att se till att växter inte tränga varandra.

• Skriva ut kopior av din design och hålla med dig att rådfråga när du bygger ditt projekt.