mynewspapers.net

Hur man utformar en stickade spetsar kantning mönster

Hur man utformar en stickade spetsar kantning mönster


Du kan designa din egen stickade spetsar kantning. Om du redan vet hur man stickar, inser du att spets är helt enkelt en kombination av garn-over och sticka-tillsammans stygn att bilda ett tilltalande mönster. När du designar ditt eget mönster för en spets kanter, du behöver bara att utforma en repetition och sedan kan du replikera det så många gånger som krävs för att trimma ditt projekt.

Instruktioner

• Bestäm din metod för märkning av varje stygn. Du kanske bara vill färg i stickat och lämna garn-overs tom, eller du kan skapa en detaljerad nyckel som de hittade i många stickning diagram. Vissa stickning diagram använder ett tomt block för en sticka, en prick i ett block för aviga, snedstreck och omvända snedstreck att representera sticka två tillsammans och slip, slip sticka. Du kan utveckla dina egna symboler, kom bara ihåg att göra en nyckel till dem så att du enkelt kan se vad du tänkte när du gjorde ursprungligen spets gränsen design.

• Markera de första stygn i din mönster design. Avgöra om du kommer att sticka eller sticka maskorna på andra sidan av arbetet. Markera alla kablar eller vändningar du vill ha i spets.

• Göra en rättegång färgruta och kontrollera din design att se om du följt det korrekt. Om du följt din design korrekt, justera din design om det behövs. Det kunde ta flera upprepningar av denna process att få spetsar till ser ut som du föreställa det.

• Göra en andra rättegång färgruta med din nya justeringar. När du har skapat din sticka spets gränsen till din belåtenhet, skriv ner alla dina instruktioner i kombination med diagrammet. Kom ihåg att notera storleken nålar din arbetat dina stygn på typ av garn, vikten av garnet, och antalet rader och stygn per tum eller mätare. Om du vill ta ett foto av din swatch, skriva ut fotot och förvara den med dina mönster instruktioner.

• Håll din design i ett lösblad notebook eller annan säker plats så att du kan hänvisa till dem och upprepa dem. En enkel metod för att bevara din design är att hålla dem i tydlig poly ärmar i ett lösblad anteckningsbok. Genom att göra detta kan du ta bort design att arbeta på det och fortfarande skydda den från skada.