mynewspapers.net

Hur man utformar en primitiv kök

Hur man utformar en primitiv kök


Medan begreppet "primitiva" kan beskriva flera olika tidsepoker och stilar av köksinredning, "primitiva kök" vanligtvis hänvisar till ett kök i den koloniala perioden innan förekomsten av moderna kaminer, ugnar, och sjunker. Om att ha en sann primitiv eller neo-primitiva kök intriger du, forskning och planering färdigheter för att ställa en grund för denna look och sedan anpassa för modern matlagning behov.

Instruktioner

• Forska om koloniala kök med ett öga mot matchande den övergripande utformningen av ditt hus. Om du har en amerikansk Colonial house, som de dök upp i Washingtons tid, såsom på historiska platser som Williamsburg, Virginia, eller Philadelphia undersöka kök. Om din dator är en spanska Colonial house, undersöka typerna av historiska kök finns i hus i Florida, Kalifornien och sydvästra. Du vill inte skapa ett spanska primitiva kök inuti en Cape Code design hem eftersom stil kontrasterna skulle vara störande.

• Välj en historiskt korrekta färgpalett. Vissa färger var populära under vissa historiska perioder. Du kommer öka din primitiva köket effekt om du begränsar dig till dessa färger.

• Överväga praktiska och moderna förberedelse livsmedelsbehoven, mot den funktionella förmågan sant primitiva köksutrustning. Du skulle förmodligen inte vill förbereda en måltid med en vedeldad öppen spis eller en hand pump sjunka, eller gå utan varmvatten eller kylning. Kompromisser kommer att behövas.

• Lokalisera spis och ugn (separat eller i kombination) som har en primitiv stil men en modern funktion. Hällar fanns inte under kolonialtiden, så detta kan vara en riktig utmaning. Mycket vanligt naturgas hällar som är separat från ugnar och med svart gjutjärn galler, är förmodligen ett tryggt val. Lyckligtvis finns moderna ugnar som ser primitiva, anpassade kök design affärer. Överväg att lägga till en sann tegelsten sparken typ pizzaugn i köket för en ökad primitiva utseende.

• Dölja moderna kylskåp med vissa faux skåp magi. Du kan köpa eller anpassade bygga trä skåp dörrar som passar över eller ersätta, moderna kylskåp dörrar. Dessa dörrar skåp bör vara tydligt av den bästa kolonialstil, klar med mjölk färg kanske, eller faux inredda för att likna en primitiv paj skåp.

• Installera en marmor diskbänk med distinkta "gård diskbänken" design. Använd svart gjutjärn fixturer som har en distinkt antikt utseende. För extra effekt, installera en icke-drift hand pump fixtur på räknaren nära diskhon.

• Använda ett naturligt material som granit eller marmor för kök bänkskivor. Trä kan vara mer historiskt korrekt, men är inte lika sanitära som en stängd-porfri yta som sten. Tegel och kakel är också ett alternativ, särskilt för spanska Colonial kök. Var noga med att försegla tegel eller kakel injekteringsbruk för maximal sanitära säkerhet.

• Välja primitiva utseende köksluckor kommer att vara lätt, men kom ihåg, primitiva kök ofta inte har så mycket skåp som vi förväntar oss idag. Rätter och torrvaror förvarades ofta i stora sidan skafferi rum. Skåp med lådor var sällsynta i mest primitiva kök.

• Plan för belysning i köket som är funktionell, men fortfarande primitiva utseende. Gjutjärn ljuskronor och Vägglampor finns allmänt och med olika perioden nyanser.

• Välj ett historiskt korrekta golvbeläggning. Tegel, terrakotta, STENPLATTA, skiffer och lövträd är lätt val.

• Handla primitiva accent funktioner som skåp och låda drar. Trä, gjutjärn och tenn hårdvara design finns överallt.

• Dölja alla andra moderna apparater, som mikrovågsugnar och bearbetningsföretag, bakom bänkskivan "apparaten lador" och andra skåp.