mynewspapers.net

Hur man utformar en pensionering firande program

Hur man utformar en pensionering firande program


Pensionering firandet är utformade för att fira den tid en person har lagt till en karriär med ett visst företag. Samtidigt, bör de också markera början på en ny era i livet för pensionärens. När du planerar en pensionering pontisk fest, är syftet att göra programmet så minnesvärd som möjligt inom budget parametrar och tidsbrist. Någon kan planera ett evenemang för att hedra en kollega eller familjemedlem; Det tar bara organiserade planering.

Instruktioner

• Skapa en lista med uppgifter för partiet. Detta bör omfatta mat/catering, ett läge, inbjudningar, spel, pensionär forskning och underhållning. Du hittar mallar online för att hålla dig på rätt spår.

• Bestäm din budget. Om detta är en privat fest du lägger på för en vän eller familjemedlem, kommer att du behöva bedöma vad du har råd att spendera. Om du planerar en organisation händelse, bestämma vad företaget kommer att ge och hur mycket du kan samla från medarbetare. Du kan även be medarbetare för att betala för att delta i evenemanget.

• Välj en plats. Kommer du att veta hur många som lokalen rymmer, om catering kan ges, samt vilken typ av underhållning kan stödja.

• Anlita cateringfirma, underhållning och blomma/dekoration leverantörer. Ju mer tid du måste förbereda, den bättre affären du kan förhandla med leverantörer. Anlita någon att videofilma händelsen och/eller fotografera.

• Designa omslaget till programmet för festen. Detta bör ha en bild av pensionärens med datum för pensionering samt datum för partiet. Är platsen för firandet på omslaget.

• Sammanställa en lista med citat som medarbetare, familj och vänner säga om pensionärens. Hålla detta positivt och roligt. Detta kan arrangeras på insidan omslaget till programmet.

• Skriv in firandet schema händelser på insidan pärmens. Detta bör omfatta tiden festen börjar, när skålar och stekar kommer att ske och när någon spel, dans eller andra aktiviteter som pågår.

• På baksidan av programmet, inkludera en dikt eller talesätt som uppmuntrar pensionär att njuta av sitt nya liv. En gruppbild av pensionären Karl medarbetare eller familj och vänner på bakstycket skulle lägga en personlig touch och är en stor suvenir för pensionärens.

• Bestämma antalet kopior behövs, medge extra exemplar för pensionärens och programmet ska skrivas ut.