mynewspapers.net

Hur man utformar en Office planlösningPlanera utformningen av en kontorslayout är inte en lätt uppgift. Det finns ett antal saker att tänka på, till exempel antal anställda, funktion, och så vidare. Förutom detta är du angelägen om att göra mest av den ytan du har. En bra idé är att hämta en av många delar av planering programvara som tillåter dig att designa layouten golvet snabbt och korrekt.

Instruktioner

• Skriv ner de viktigaste kraven i ditt office space inklusive rum eller funktioner den har att ha. Detta skulle kunna omfatta ett print rum, kopieringsrummet, kanske större lagringsutrymme. Dessa krav kommer att diktera design och layout av din office planritning.

• Skaffa planer eller ritningar av office golvet---annars, mäta området själv. Rita detta att skala på en bit rutat papper. Till exempel kunde en ruta på din rutat papper lika en meter. Detta kan du noggrant planera ditt office space.

• Åtgärd möbler och utrustning, såsom skrivbord, dokumentskåp och kopieringsapparater. Igen, göra dessa på en bit papper samma skala som planen i steg 2 och skär dem.

• Använd dessa urtag för att utforma din planritning, att se till att du prova ett antal olika utföranden och riktlinjer så att utrymmet är funktionella och på bästa sätt tillhandahålls av utrymmet. Du kan välja att använda vissa planering programvara för att utföra denna funktion. En hälsa och föreståndaren tipsar dig med hälsningar till mängden utrymme du bör lämna för gångvägar---annars, kontakta arbetsskydd & Health Administration för råd.

• När du har beslutat om en slutlig plan skriva ut några kopior och dela ut dem till berörda parter, till exempel andra medlemmar av företagsledningen, och de som kommer att leverera och installera möbler och utrustning.