mynewspapers.net

Hur man utformar en Manga karaktär

Hur man utformar en Manga karaktär


Manga är det japanska ordet för "nyckfull ritningar" och hänvisar till den japanska stilen av karikatyr-liknande ritning. Det finns tusentals Manga tecken som finns i japanska serietidningar och tecknade filmer. Designa din egen Manga karaktär är inte svårt och är ett roligt sätt att utforska din kreativitet genom teckning. Det finns några viktiga kännetecken som Manga tecken har att du behöver tänka på när du designar din egen karaktär.

Instruktioner

• Forskning Manga tecken att se vad deras grundläggande stil och egenskaper. Det finns webbplatser som du kan besöka för att se förteckningar på Manga tecken. En sådan webbplats är "Anime Vice." Observera att Manga tecken vanligtvis har stora ögon som i litet, kantiga ansikten. De har små näsor och när munnen är stängd också verkar vara mycket liten. När öppna, tar munnen ofta en upp och ner triangulär form. Håret på en Manga karaktär är ofta stor och i en ljus färg.

• Skapa en bakgrund för din karaktär att designa deras utseende runt. Det finns en oändlig mängd olika teman och bakgrunder kan du välja för din karaktär. Kanske är din karaktär från djungeln eller en tonårig superhjälte i förklädnad. Tror av vad en sådan karaktär skulle se ut. Kanske har en djungel karaktär vinstockar runt hans kläder och hår. En tonåring kanske har en mobil, en ryggsäck eller har örat knoppar i öronen som leder till en bärbar musikspelare i handen. Kanske är din karaktär en skurk som bor i Antarktis och dras bara i olika nyanser av vitt och blått att beteckna hans kalla personlighet. Vara så kreativa som du kan vara.

• Hålla Detaljer enkelt. Manga tecken måste dras flera gånger, så du vill hålla dina rader enkelt och lätt att skissa. Standout funktioner i en manga karaktär är oftast i ljusa färg och form av deras utseende.

• Ge karaktären en distinkt utseende som sticker ut. Du kan göra detta med din karaktärs frisyr eller färgen på hennes outfit. Manga tecken har hår som är oftast en onaturlig färg som blå, rosa eller grön. Många kvinnliga Manga tecken har en överdriven timme glas form och mycket långt hår. Många manliga Manga tecken har överdrivit idealiserade manliga former.

• Rita din Manga karaktär att inkludera alla egenskaper och konstnärliga utsmyckningar som du har tänkt under din konstruktionsfasen. Inte vara rädd att ändra karaktär som du ritar det eller drar det mer än en gång med olika färger och utseende.