mynewspapers.net

Hur man utformar en målat glas mönster lampa

Hur man utformar en målat glas mönster lampa


Lära sig att designa en målat glas mönster lampa kan leda till en utmärkt hobby eller kan hjälpa dig att hitta nya inkomster på sidan. Du kan utforma en målat glas mönster lampa för din egen och njut av den tidlösa skönheten dessa lampor låna till valfritt rum i utformningen av ditt val.

Instruktioner

Hur man utformar en målat glas mönster lampa

• Besluta vad storlek och forma din vill din lampa vara. Köpa frigolit i form och storlek lämplig för lampskärm av lampan du har i åtanke.

• Välj bilden du vill imitera i målat glas mönster. Bilden måste vara spårbart så att du kan överföra bilden till det mönster som du skapar.

• Välj färgpalett för lampan. Se till att de är en bra passform för temat för lampan och kommer att vara en bra match i rummet där lampan ska användas.

• Spåra mönster på affisch ombord med kol överföring ritpapper. Mörkare linjerna med en svart permanent märkpenna och färg i mönstret i färger som du väljer med magiska markör se hur slutprodukten kommer att se ut när du designar ett målat glas mönster lampa.

• Klipp ut de bitar du har spårats och färgade. Koppla dessa bitar till styrofoam du köpt för en bra övergripande bild av hur lampan ser ut när klar.

• Välj en vägda lampa bas som är tillräckligt stabilt för att stödja vikten av målat glas utan faller över hela tiden eller bryta och en bra match för de mönster som du har valt för målat glas lampskärm.