mynewspapers.net

Hur man utformar en liten lägenhetEn studio är en liten lägenhet består av ett rum som fungerar som en levande, sovrum, matsal och kök kombinerat. Studio lägenheter hyra för mindre än större utrymmen, vilket gör dem önskvärt för människor med små budgetar. På grund av sin storlek är studiolägenheter lätta att underhålla, men de också närvarande utsmyckning och lagring utmaningar. Det är dock möjligt, att utforma en liten lägenhet att dra nytta av dess begränsade utrymme samtidigt som fortfarande det inbjudande, mysiga och unikt yours.

Instruktioner

• Definiera utrymmet. Besluta om det finns plats för både en dedikerad sovande utrymme och ett vardagsrum. Hänga en gardin, eller använda privatlivet skärmar för att separera boytan från sovrummet. Placera ett mediacenter mellan sov- och vardagsrum. Fästa tyget på baksidan att bilda en sänggavel för din säng.

• Köpa möbler som gör dubbel plikt. En dagbädd, futon eller konvertibla soffa kommer att fungera som en soffa på dagen och en säng på natten. En tre-hylla bokhylla kan fungera som både slutet tabeller och sängbord. Välj en droppe blad tabell med blad som kan öppnas när du har gäster eller viks ned och sköt mot väggen att fungera som ett kontor samtidigt skapa golvyta. Använda en vintage koffert för både ett soffbord och lagring. Skapa extra sittplatser med lagring kuber.

• Skapa lagring. Göra använda av vertikalt utrymme. Bygga en loftsäng om taket är tillräckligt högt, att skapa ett utrymme för förvaring eller en arbetsyta under. Installera golv till tak hyllor. Komplettera din lagringsutrymme med skåp, köksskåp och stammar. Corral kläder, tidningar, skor, väskor och tvätt i korgar. Utnyttja utrymmet under sängen, soffa och stolar. Häng en pot rack i köket. Välj en som du avbryta från taket eller en vägghängd stil. Häng en sko lagring påse på baksidan av din badrumsdörren. Köp ett duschdraperi liner med inbyggda fickor att lagra schampo, tvål och andra väsentligheter. Använda lådan avdelare i dina kökslådor för att hålla redskap anordnas. Hålla torrvaror i stapelbara behållare.

• Måla din lägenhet med ljusa färger att göra utrymmet visas större. Välja pasteller i stället för ljusare nyanser. Måla taket en ljusare nyans än väggarna. Lägga till ett stänk av färg med tillbehör som kuddar, mattor, konstverk och täcken eller afghaner.

• Rensa din lägenhet av saker du inte använder eller sällan använder. Donera objekt till välgörenhet, hålla ett tag försäljning eller hyra en förvaringsenhet. När du tar något lägenheten bli av något annat. Pare ner samlingar. Visas en eller två bitar i stället för varje bit som du äger. Sälja eller donera kläder som du inte har bärs i två år.