mynewspapers.net

Hur man utformar en kortlek med bänk sittplatser

Hur man utformar en kortlek med bänk sittplatser


Bygga ett däck med bench vardagsrumsdel bladen mer golvyta för andra typer av möbler. Ett däck med vardagsrum runt sin omkrets kommer att rymma fler människor, alltför. Att skapa bänk sittplatser som en del av den övergripande designen är relativt enkelt, sedan den räcke utrymme fungerar som området ryggstöd. Denna typ av däck design gör det möjligt att använda bänkar som lagringsutrymme, om så önskas. Det finns många alternativ och många planer kräver inte en massa extra virke för att skapa bänk sittplatser. Se till att designen fungerar bra med övergripande hus design, emellertid.

Instruktioner

• Åtgärd gården utrymme för leken. Skiss totalmått för däck golv. Bestäm hur man kommer åt däck från inne i huset, som att installera skjutbara glasdörrar från köket. Föreställa sig hur familj och besökare kan lämna däck i gården rymden, alltför. Skapa bänkar runt huvuddäck design när den är på plats.

• Rita hus exteriör. Räkna ut däck golv och tvärbalk i förhållande till huset. Skiss höjden av däck från golv ner till marknivå på alla sidor, tillsammans med stöd inlägg eller pålverk du planerar att installera under. Överföra dessa dimensioner till rutat papper så att däcket ser lämpligt med arkitekturen i huset.

• Skiss räcken runt däcket. Dra sidor luta utåt för att skapa en rymligare känsla på själva däcket. Tänk på att sneda rälsen måste erbjuda skydd för att hålla en sittande person från deponering till gården. Men var sitter längs bänkar kommer inte använda räcken som ett ryggstöd. Utforma räcken vinkelrätt mot däck golv om du vill ha däck räcke att fungera som faktiska ryggstöd för de sittande.

• Rita sittande bänkar runt en eller flera sidor som är tillverkade av 2-av-4-tums brädor. Införliva gångjärn plywood platser om bänkar kommer dubbel som förvaringslådor. Planera att lägga vadderad vinyl kuddar till bänkskivor, om du önskar. Köpa paraplyer i samma färg för en eller två äta tabeller för att skapa en koordinerad look med sittande bänkar.

• Konstruera sittande bänkar ca 24 inches bred och 24 inches hög från däck golv. Använda rostfritt stål trä parentes för att säkra bänk sittplatser till däck. Planera att färga bänkarna för att matcha alla delar av däcket golv för ett enhetligt utseende. Se till att bänkarna inte står ut för mycket på egen hand. Skapa dem att smälta med den övergripande utseendet på däck.