mynewspapers.net

Hur man utformar en katolska bröllop kort

Hur man utformar en katolska bröllop kort


Katolska bröllop kort behöver inte begränsas till traditionella mönster. Du kan använda element och modern design när crafting din inbjudan, program, tackkort och andra bröllop kort. Använda din bröllop färger för att knyta pappersvaror sviten till andra bröllop detaljer. Fantasi, kreativitet och förtrogenhet med religiösa bilder och vad de betyder är viktiga verktyg i utforma dina bröllop kort. Välj mönster med en speciell betydelse för din andliga resa som ett par.

Instruktioner

• Införliva katolska eller kristna bilder till design, som ett kors, radband, dove, kyrkan eller kyrkliga silhuett, blommor, ljus, bedjande händer eller bilder av Jesus, Maria, helgonen eller änglar. Andra bilder symbol för tron är musikinstrument, som harpa och trumpet, religiösa bilder i målat glas, foton av soluppgång eller solnedgång, händer att nå ut till varandra, stjärnorna på himlen, lugna havet, fotspår i sanden, och fåglar uppflugen på ett träd, bland annat.

• Använd samma bild för alla bröllop kort enhetlighet, eller olika men kompletterande bilder. Till exempel använda en bild på en ängel för inbjudan, en harpa för programmet ceremoni, och en Gloria för tack-kort.

• Använd din favorit bibelvers eller en vers som har specialt menande till er som par, och ditt förhållande, att tjäna som introduktion till ditt bröllop ceremoni program eller inbjudan. Införliva den samma versen på andra bröllop kort, om möjligt, för att upprätthålla konsistens av designelement. Den samma passage eller vers beskrivningen, till "Psalm 24:3," kan införlivas på unity ljus och bröllop gynnar.

• Välj formella teckensnitt för kort att komplettera de religiösa beståndsdelarna eller värva tjänster av en professionell kalligraf. Du kan också infoga en specialdesignad brud och brudgum monogrammet, familjen krön eller vintage mönster.

• Köpa made-to-order kort inbjudan beslutsfattare. Mest ge ett brett urval av mönster eller att du kan anpassa din egen. Eller ladda ner gratis webbdesign-mallar från bröllop inbjudan webbplatser och skapa egna kort hemma, om du har tillräckligt med tid och nödvändigt material, som en personlig dator och skrivare, papper, kuvert och liknande.