mynewspapers.net

Hur man utformar en kaktusträdgård

Hur man utformar en kaktusträdgård


Om du bor i ett varmt klimat, kan cactus gardens vara vanliga i bakgårdar och innergårdar av företag. Som blomsterträdgården, dessa trädgårdar har obegränsade designmöjligheter och lägga till en känsla av lugn och skönhet i sin omgivning. När du utformar en kaktusträdgård, hålla flera artiklar i åtanke som storlek, antalet plantor och övergripande målet av trädgården.

Instruktioner

• Välj en plats för trädgården. Eftersom kaktusarna trivs i full sol, välja en trädgård plats med full-sön eller mestadels solexponering.

• Redogöra för den grundläggande strukturen av kaktusar trädgården på ett anteckningsblock. Kaktusar finns i stora samt små och medelstora storlekar samt arter som blommar färgglada blommor. Således, cactus trädgårdsdesign kan variera från kompakt att spretigt och enkelt att visuellt fantastisk. Om du önskar en liten kaktusträdgård, kan använda mindre kaktusar eller flera större kaktusar vara perfekt; dock kan större kaktus trädgårdar har en blandning av stora, små och medelstora kaktusar. Det är viktigt att observera cactus rötter varierar i storlek från små till spretig. När du har valt typ av kaktusar för din trädgård, besluta om avstånd kraven mellan varje planta. Detta hjälper dig att slutföra den trädgården designen.

• Skapa perfekt jord för växande cactus trädgård plats. Kaktusar föredrar porös jord med hög alkalinitet. Medan cactus frodas i sandig jord, växer inte denna växt bra i ren sand, enligt Desert Gardens. Den idealiska jord mix är lika delar av vanlig krukväxtjord och byggmästare sand. Sprid den jord mix i hela trädgården.

• Anläggningen kaktusar i trädgården enligt trädgården design du har skapat. Efter plantering, vatten kaktusarna. Desert Gardens ger råd som när vattning kaktusar, blöt ordentligt jord för att replikera ett åskväder; dock inte vattna igen tills jorden är helt torr.

• Lägga till höjdpunkterna i trädgården genom plantering färgglada ettåriga eller fleråriga växter eller lägga till figurer i trädgården.