mynewspapers.net

Hur man utformar en husets ytterdörr

Hur man utformar en husets ytterdörr


Ytterdörren till ett hem kan lägga till viktiga visuella intryck. I själva verket kan en trevlig entré öka ditt hem totala marknadsvärde, eftersom flygande överklagande är en stor fråga för köpare. Genom att planera vilken typ av arkitektoniska uttryck du vill göra, kan du räkna ut hur man utformar området kring dörren. Du ingång, altan, räcken och främre fönstren i huset för att blanda harmoniskt.

Instruktioner

• Välj ett system för enkel eller dubbel dörrar som passar med ditt hem fysiska egenskaper och övergripande grannskapet. Granska hem design böcker och webbplatser med ytterdörren system. Välj inte en överdimensionerad koloniala dubbel-dörren systemet för ett litet ranch hus, t.ex. Välj en dörr som inte sticker ut som en märkbar arkitektoniska funktion på egen hand. Välj en ytterdörr som smälter väl in med fönster, fönsterluckor och hemmets trä trim områden.

• Välj en dubbeldörr för ett större hus, särskilt en med en formell entré Hall. Lägg till fönstret paneler ner ena eller båda sidorna av en dubbel- eller enkelrum dörr, om du har utrymme. Inte övermanna dörren området med för mycket bredd från inne i huset, dock. Hålla dörren balanserade med foajé eller korridoren från inre perspektiv.

• Översyn säkerhetsbehov. Inte Välj en trä dörr, till exempel, om du bor i en upptagen område med massor av utomhus gångtrafik. Välja en solid ståldörr istället. Tänk på att ett hem dörren fungerar för skydd först och främst. Lägga till säkerhetsfunktioner som veranda belysning och ett titthål se besökare innan du öppnar dörren.

• Installera en dörr som balanserar områdena veranda och fönster. Om ditt hem är längre än 72 fötter, till exempel, kan du behöva installera dubbeldörr med glasrutor på båda sidor att lägger till bredden i dörren. Sätt inte upp en enda dörr om du har utrymme för en dubbeldörr på ett större hus. Installera luckor på varje sida av dörren för att lägga till bredd också, om du känner en dörr ser ut för liten från trottoarkanten.

• Tänk lång sikt när du köper ett hem ytterdörren. Bli inte frestad att köpa en dörr som är överdrivet utsmyckade, till exempel, eftersom du kanske tröttnar på en arkitektonisk design som sticker ut för mycket. Bo på den konservativa sidan av val för en dörr stil. Undvik att köpa dörrar med massor av sniderier eller böjda lister om stilen kommer att arbeta under många år framöver.