mynewspapers.net

Hur man utformar en house veranda

Hur man utformar en house veranda


En veranda bör stärka den arkitektoniska utformningen av ett hus, men det bör också ge utrymme för sittande eller underhållande. Granska hem i ditt grannskap att se vilka typer av verandor andra husägare installerar. Investera i exklusiva räcke material och en tak-design som harmoniserar perfekt med resten av ditt hem. Designa en veranda som inte ser lagt på. Det bör se ut som om det har alltid varit en del av huset.

Instruktioner

• Skiss ditt hus med alla fönster, dörrar och överhäng. Designa en veranda taklinjen som passar över ett eller flera fönster eller en dörr område. Hålla taklutning veranda i harmoni med hus taket. Skissa en hip tak, enkel taket sluttar nedåt eller en taklinjen bildar en A-form som sträcker sig utåt från huset fasaden mot gården område. Rita överhäng på verandan som smälter med huset.

• Granska design böcker och tidningar för att se vad som fungerar bra för din typ av hus. Inte designa en veranda som övermannar på framsidan eller sidan av ditt hem. Hålla ytan på verandan i porportion med resten av huset. Besluta om räcken och veranda inlägg som definierar hemmets arkitekturen. Inkludera stora kolumner, till exempel om ditt hem är en södra kolonial design. Skiss veranda räcken som kompletterar enkla raka inlägg för en ranch-typ hus.

• Planera till bygga en överdimensionerad verandan på baksidan av ditt hus. Lägga till extra kvadratmeter på detta område, eftersom det inte kommer att förringa curbvädjan. Skiss verandan att fungera som ett däck som omfattar eller stor underhållning utrymme som är delvis inneslutna, om du önskar. Gör att taket är slog upp tillräckligt för att kasta vatten. Inte skapa en veranda tak så platt att det tenderar att hålla snö eller regn. Utforma taket med inte mindre än en 30-graders pitch på varje sluttande vinkel.

• Investera tid i att skapa en veranda golv som kan fungera som ett slutet utrymme en dag. Design golv så du kan lägga till kakel eller inomhus-utomhus matta någon gång. Föreställa sig en möjlig framtida inhägnad för en vinterträdgård eller avskärmat område. Planera att använda betong eller tegel golv om verandan inte är en däck-typ trä veranda. Designa ett trägolv med tryckimpregnerat virke som kommer att pågå i åratal, om du planerar att bygga ett trägolv.

• Plan för att installera samma typ av takmaterial på verandan som täcker det är installerat på ditt hem. Använda asfalt bältros i din design, om ditt hus har dessa bältros. Designa ett tak, om du vill, med cedar skakar eller plåttak om ditt hus är en stuga-typ hus. Använda alternativa takmaterialet i vissa fall som kommer att lägga till konstnärliga stil hemma. Bo med matchande veranda och hus tak i de flesta fall, emellertid. Skapa inte en veranda som ser ut som en eftertanke eller tillägg eller det kan förringa ditt hem värde.